Apotekaonline
Korpa

CITIBAC NEURO - Bolje pamćenje i koncentracija

CITIBAC NEURO - Bolje pamćenje i koncentracija
2.318,00 RSD

Opis proizvoda

Citibac Neuro - vaš put ka mentalnoj izvrsnosti!

Doživite revoluciju u očuvanju pamćenja i koncentracije uz NOVI proizvod, posebno formulisan za izazove koji muče naše umove.

Citibac Neuro predstavlja vrhunski proizvod koji je pažljivo formulisana kombinacija četiri prirodna sastojka, čije naučno dokazano dejstvo cilja na poremećaje pamćenja i koncentracije. Ovaj jedinstveni suplement podržava normalne kognitivne funkcije i unapređuje mentalne performanse na različitim nivoima. Bilo da želite poboljšati pamćenje, povećati sposobnost koncentracije ili doprineti obnavljanju kognitivnih sposobnosti nakon cerebrovaskularnih incidenata (CVI), Citibac Neuro je pravi izbor za vas.

Poznato je da kognitivne funkcije obuhvataju kompleksne procese koji su uključeni u akumulaciju znanja, obradu informacija, čuvanje memorije i rasuđivanje. Upravo zato Citibac Neuro ima višestruko delovanje koje obuhvata ključne aspekte kognitivnih funkcija. Zahvaljujući sinergiji četiri komplementarna i potencirajuća aktivna sastojka, ovaj proizvod pruža brojne benefite za mozak i njegove vitalne funkcije.

Jedna od glavnih prednosti Citibac Neuro je njegova sposobnost poboljšanja neurotransmisije, odnosno komunikacije između neurona. Ovaj efekat omogućava efikasnije prenošenje informacija u mozgu, što rezultira bržom analizom i obradom podataka. Takođe, Citibac Neuro optimizuje rad mozga putem povećanja energetskih rezervi i potrošnje energije. To podstiče bolju funkcionalnost mozga i osigurava da mozak radi na vrhunskom nivou.

Uz to, Citibac Neuro poboljšava cerebralnu cirkulaciju krvi, čime obezbeđuje neophodan dotok kiseonika i hranljivih materija u mozak. Ovaj ključni aspekt doprinosi opštem zdravlju mozga i održavanju njegovih optimalnih funkcija. Takođe, Citibac Neuro pruža neuroprotekciju, čime štiti neurone od oštećenja i smanjuje rizik od disfunkcije mozga. Ova zaštita osigurava dugoročno očuvanje kognitivnih sposobnosti i unapređuje ukupnu mentalnu vitalnost.

Važno je napomenuti da Citibac Neuro spada u nootropne suplemente, često nazvane i "pametnim" lekovima. Nootropni suplementi su specijalno dizajnirani da poboljšaju rad mozga i unaprede kognitivne sposobnosti. Citibac Neuro se ističe kao vrhunski izbor među nootropnim suplementima, jer se bazira na čvrstim naučnim dokazima i kombinaciji prirodnih sastojaka.

Citibac Neuro se može preporučiti svim osobama starijim od 18 godina, za:

  • poboljšanje pamćenja, sposobnosti učenja i brzine analize informacija
  • povećanje sposobnosti koncentracije
  • ubrzanje oporavka nakon moždanog udara
  • poboljšanje kognitivne funkcije i bihevioralne funkcije kod pacijenata sa hroničnim vaskularnim ili degenerativnim bolestima mozga

Uzmite kontrolu nad svojim mentalnim kapacitetom i krenite putem ka boljoj kognitivnoj izvrsnosti uz Citibac Neuro.

Sastav Citibac Neuro za poboljšanje pamćenja i koncetracije:

(u 1 kapsuli):

Citiholin: 500 mg

Ekstrakt herbe bakope (Bacopa Monnieri): 20 mg

Cink: 15 mg

Selen: 100 μg

Način upotrebe:

1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka. Preporučuje se uzimanje Citibac Neuro najmanje 3 meseca. Konsultujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom u vezi određivanja dužine primene.

Pakovanje:

30 kapsula.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).