Apotekaonline
Korpa

Pomoć pri dojenju

Pomoć pri dojenju
Brend: AVENT
Avent pumpica za izmuzavanje mleka bez BPA:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice Nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka Pumpica ima mekane jastučice za masažu Pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na fla&scaron..
6.600,00 RSD
Brend: AVENT
Noćna zastita šireg oblika za dodatnu zaštitu kada ste u ležećem položaju   Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom Prirodni materijali Zaštita od klizanja lepljivim trakama Dermatološki ispitano..
990,00 RSD
Brend: AVENT
Više komfornija, više prirodnog mleka Dok pumpa grudi, masira mekoćom jastuka Više udobnih položaja Brzo i jednostavno se podešava..
16.999,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenjeKarakteristike:Više komfornija, vi&scaro..
15.549,00 RSD
Brend: AVENT
Posebno su mekani i nežni pa dobro prijanjaju uz kožu Sadrže prozračan sloj sa velikom moći upijanja, zaštitna folija sprečava vraćanje vlage na kožu, bradavica je suva, a odeća se ne prlja Zaštitna čipka sprečava klizanje ispod odeće Mogu se prati u veš mašini 6 ..
1.367,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpa za izdajanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Kada udobno sedite i kada ste opušteni tokom pumpanja, mleko lakše protiče.Karakteristike:Ručna pumpica za izmazanje mleka Omogućava izmazanje, sakuplj..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
 Avent Ručna Pumpica za Izmazanje + Gratis Tuferi za Grudi (Noćni)  Opis proizvoda:  Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se ..
5.460,00 RSD
Brend: AVENT
Sve što je potrebno za izmazanje i održavanje zalihe mleka.U setu se nalazi:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice/poklopcem za levak pumpice 2 Flašice (125ml) 1 ekstra nežna cucla za novorođenče Torba na rame..
6.599,00 RSD
Brend: AVENT
Jednostavan način za korekciju ravnih ili uvučenih bradavica izum vodećeg britanskog plastičnog hirurga Nežnim usisavanjem izvlače se bradavice u malu plastičnu kapicu Nakon nekoliko nedelja kontinuiranog nošenja bradavice ostaju trajno izvučene U pakovanju se nalazi: 1 Niplette, 2 x ja..
4.968,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.   Sadrži:Manuelna pumpica sa stalkom za fla&..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
Kompletan paket za mame koje doje: dnevni i noćni jastučići za grudi, jastučići sa termogelom, višekratni jastučići za odeću, krema za negu bradavica i torbica. Jastučići sa termogelom koji se zagrejani stavljaju na grudi pre dojenja, a ohlađeni na bolne grudi.Karakteristike: Priprem..
4.176,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ŠTITNICI ZA GRUDIOpis proizvoda:Prikupljaju višak mleka tokom dojenja ili korišćenja pumpe za izmazanjeKarakteristike:Veoma mekane grudne školjke koje se nose ispod grudnjaka, štite bradavice od trljanja i ujedno skupljaju mleko Ve..
2.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)