Apotekaonline
Korpa

Edukativne igračke

Edukativne igračke
Brend: TOP BRIGHT
TOP BRIGHT ACTIVITY KOCKA 5 U 1
Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme. Ubacivanje elemenata-geometrijskih oblika kroz otvoreVođenje elemenata po krivudavoj putanjiOkretanje elemenata u obliku zupčanikaStranica sa ..
2.199,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 SLAGALICA VATROGASAC TOP BRIGHT
Gde su drvene pazle VATROGASAC? U igrački! ToP BRIGHT 2 u 1 slagalica VATROGASAC sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane. Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, ..
899,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 TABLA ZA CRTANJE TOP BRIGHT
Crtanje i pisanje u 2 položaja – na tabli i na stolu – sa ToP BRIGHT 2 u 1 Tablom za crtanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju ..
11.439,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
ALAT KONSTRUKTOR (U KUTIJI) TOP BRIGHT
Igračka za male – velike majstore! Za kreativne dečije prstiće koji vole da stvaraju i konstruišu – ToP BRIGHT Alat-Konstruktor je savršena igračka. Plastična kutija sadrži mnoštvo drvenih i plastičnih elemenata za igru koje dete treba da spaja i pravi predmete koje želi.   Sve element..
2.122,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
BICIKL GURALICA SA 4 TOČKA TOP BRIGHT
ToP BRIGHT BICIKL – GURALICA  pruža odličnu zabavu najmlađima koji tek uče da voze bicikl. Četiri točkića pružaju stabilnost i sigurnost deci, ohrabrujući ih da što bolje savladaju period odgurivanja i dođu do faze kada su spremni za pedaliranje i održavanje balansa. Osnovne karakteris..
4.979,00 RSD
CANPOL BABY IGRAČKA MEKANA KNJIGA - DAY & NIGHT
Canpol baby igračka mekana knjiga - day & night mekane stranice knjige sa slikama u boji privlače pažnju Vašoj bebi.Karakteristike:Edukativna i zabavna.Učenje i zabava sadržani su u jednoj maloj knjižici.Preporučuje se za decu od 0m+..
554,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - DINOSAURS
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - dinosaurs je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadržani su u j..
523,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - LAV
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - lav je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadržani su u je..
523,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - PTICA
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - ptica je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadržani ..
523,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - RIBA
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - riba je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadržani su u jednoj..
523,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - VATROGASAC
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - vatrogasac je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadr..
523,00 RSD
CANPOL BABY MEKANA KNJIGA SA PISKOM - ŽIVOTINJE
Canpol baby mekana knjiga sa piskom - životinje je edukativna i zabavna knjiga, preporučuje se za decu od 0 do 3 godine života.Karakteristike:Mekane stranice knjige napravljene su od vinila, izuzetno su trajne.Lako se mogu održavati.Slike u boji privlače bebinu pažnju.Učenje i zabava sadrž..
523,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 161 (14 strana)