Apotekaonline
Korpa

Hidratacija i zaštita

Hidratacija i zaštita
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Anti-aging krema za hidrataciju masne kože, 50 ml  Kontroliše produkciju sebuma. Hidrira kožu i štiti od UVA i UVB zraka. Redukuje bore i akne. Čisti zapušene pore, omogućava mlađi i zdraviji izgl..
5.599,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Energetska hidratantna emulzija na bazi nara sa zaštitnim faktorom 15, 50 ml Normalizuje produkciju sebuma i uspostavlja normalnu hidrolipofilnu ravnotežu. Redukuje neprijatan sjaj masne T zone i sužava pro&sc..
4.650,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Hidrantna dnevna krema za osetljivu kožu i umirenje crvenila, 50 ml Za kožu sa crvenilom nastalim kao posledica Rosacee, upaljenu ili osetljivu kožu. Umiruje upaljenu kožu, jača odbrambenu funkciju kože, smanjuje crvenilo, ..
4.899,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Energetska pena za čišćenje kože na bazi nara, 150 mlZa sve tipove kože (2 in 1). Tonira i čisti kožu u jednom koraku. Kompleks nara daje koži energiju i blistav sjaj. Penušavost uklanja nečistoće i prljav&sc..
3.499,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Komplet sa C vitaminom Gel za čišćenje  lica sa vitaminom C- 45 ml Serum ˝Blistavi zrak˝ - 10 mlHidrantna dnevna krema sa vitaminom C i zaštitnim faktorom 30 -21 mlAntirid sa vitamino..
4.650,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Regenerativna antiage krema za ruke, 75 ml Izuzetno bogatog sastava, ova krema omogućava i trenutnu i dugotrajnu hidrataciju kod svih tipova kože. Povećava čvrstinu i elastičnost kože i umanjuje bore. Lagane je teksture i br..
2.925,00 RSD
Brend: MURAD
  MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum za podmlađivanje i lifting kože vrata i dekoltea, 50 ml Klinički je dokazano da samo posle jedne primene povećava čvrstinu kože do 42%, nakon 4 nedelje do 88% poboljšava teksturu kože, do 92% obezbeđuje ..
6.435,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!SERUM "ČAŠA VODE" Serum je za sve tipove kože. Popunjava ispražnjene depoe vode u koži. Izuzetno brzo hidratiše kožu i čini je glatkom. Smanjuje vidljivost bora. Umiruje crvenilo kože.DEJSTVO I REZUL..
6.299,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!MURAD WATER RESISTANT BROAD SPECTRUM SUNSCREAM SPF 30Pruža maksimalnu hidrataciju i zaštitu. Vraća koži gipkost i omekšava je. Štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka.Poboljšava elastičnost, teks..
3.499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)