Apotekaonline
Korpa

Osveživači vozila

Osveživači vozila
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.Vozila: XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise..
250,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Dezodorans kesa za hotele, dom, sport, kamp, lov i ribolov.Sport: XSUPPORT™ MAXI kesa upija nepoželjne mirise i isušuje vlagu - Zeolit efektom isušivanja sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. XSUPPORT™ MAXI ..
948,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Kesica dezodorans i osveživač za sve vrste vozila.Vozila: Koristi se za osvežavanje vazduha i upijanje nepoželjnih mirisa iz kabine vozila. XSUPPORT™ CAR kesica za kontrolu mirisa je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise. XSUPPORT™ CAR je jedinstveni proizvod koji čini vazd..
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
345,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)