Apotekaonline
Korpa

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI
Brend: RAZNO
APSORBER VLAGE DOPUNSKE TABLETE
APSORBER VLAGE DOPUNSKE TABLETEOpis proizvoda:Dopunske tablete za Apsorber vlage GET 2901 2 kom u pakovanju..
759,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO OSVEŽIVAČ ZA GARDEROBU 3KOM
Chicco osveživač za garderobu  daje odeći Vaše dece i cele porodice svež i prijatan miris.Pojedinačno upakovano kako bi sačuvalo miris do upotrebe. Da bi ste sačuvali maksimalnu svežinu, menjajte osveživač na svakih 6 nedelja. Dermatološki testirano na osetljivoj koži.Pakovanje:3kom...
555,00 RSD
Brend: MEDISANA
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000Opis proizvoda:Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i ..
11.949,00 RSD
Brend: MEDISANA
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100Opis proizvoda:Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.Svojim radom "..
14.949,00 RSD
Brend: MEDISANA
Jonizator i prečistač vazduha XJ201
Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi..
4.950,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ ANTISTRES - PRIZMA SA DODATKOM ETARSKOG ULJA
Personalna antistres dezodorans prizma za aromaterapiju. AROMA: XSUPPORT™ ANTISTRES PRIZMA - Vaš lični osveživač i aromaterapeut - Aromaterapija uvek, svuda i na svakom mestu. Ne podnosimo svi na isti način iste mirise, naročito veštačke ali i onda kada ti mirisi potiču iz prirode. Na primer, vel..
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ CAR - KESICA OSVEŽIVAČ ZA SVE VRSTE AUTOMOBILA
Kesica dezodorans i osveživač za sve vrste vozila.Vozila: Koristi se za osvežavanje vazduha i upijanje nepoželjnih mirisa iz kabine vozila. XSUPPORT™ CAR kesica za kontrolu mirisa je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise. XSUPPORT™ CAR je jedinstveni proizvod koji čini vazd..
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
Par dezodorans kesica za sve vrste i veličine obuće, sportske ili radne rukavice.Obuća: XSUPPORT™ MINI kesice upijaju loše mirise i isušuju vlagu iz svih vrsta obuće - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime znač..
999,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA
Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
345,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ PRIZME - DEZODORANS ZA SVE VRSTE VOZILA I PLOVILA
Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.Vozila: XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise..
250,00 RSD
Brend: OSTALO
XSUPPORT™ REFRIGERATOR - ZA NEUTRALISANJE SVIH MIRISA U FRIŽIDERU
Dezodorans prizma za sve vrste rashladnih uređaja.Frižider: XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizma - višekratno obnovljiv upijač mirisa za frižidere i zamrzivače. Čest problem sa hranom u frižideru je promena ukusa zbog prelaska mirisa iz jedne hrane na drugu ili dugog boravka u zamrzivaču. U ..
153,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)