Apotekaonline
Korpa

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.Vozila: XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise..
250.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Par dezodorans kesa za patike, kopačke, klizaljke, čizme i radnu obuću.Sport: XSUPPORT™MIDI kese upijaju loše mirise i isušuju vlagu - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija...
1,195.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Dezodorans kesa za hotele, dom, sport, kamp, lov i ribolov.Sport: XSUPPORT™ MAXI kesa upija nepoželjne mirise i isušuje vlagu - Zeolit efektom isušivanja sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. XSUPPORT™ MAXI ..
948.00 RSD
Brend: RAZNO
APSORBER VLAGE DOPUNSKE TABLETEOpis proizvoda:Dopunske tablete za Apsorber vlage GET 2901 2 kom u pakovanju..
759.00 RSD
Brend: MEDISANA
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000Opis proizvoda:Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i ..
11,949.00 RSD
Brend: MEDISANA
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100Opis proizvoda:Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.Svojim radom "..
14,949.00 RSD
Brend: MEDISANA
Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi..
4,950.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Personalna antistres dezodorans prizma za aromaterapiju. AROMA: XSUPPORT™ ANTISTRES PRIZMA - Vaš lični osveživač i aromaterapeut - Aromaterapija uvek, svuda i na svakom mestu. Ne podnosimo svi na isti način iste mirise, naročito veštačke ali i onda kada ti mirisi potiču iz prirode. Na primer, vel..
0.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Kesica dezodorans i osveživač za sve vrste vozila.Vozila: Koristi se za osvežavanje vazduha i upijanje nepoželjnih mirisa iz kabine vozila. XSUPPORT™ CAR kesica za kontrolu mirisa je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise. XSUPPORT™ CAR je jedinstveni proizvod koji čini vazd..
0.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Par dezodorans kesica za sve vrste i veličine obuće, sportske ili radne rukavice.Obuća: XSUPPORT™ MINI kesice upijaju loše mirise i isušuju vlagu iz svih vrsta obuće - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime znač..
999.00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
345.00 RSD
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)