Apotekaonline
Korpa

Vuci-guraj

Vuci-guraj
Brend: PINO TOYS
Pino Aligator - igračka na povlačenje proizvedena od kaučukovog drveta i vodenih, netoksičnih boja.  Dok se povlači, telo mu se izvija i pomera levo- desno, čineći igru deteta uzbudljivom i dinamičnom.DIMENZIJE: 27x8,5x9,5cm UZRAST: Za decu preko 12 meseci  ..
1.102,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: 11x8x15cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razlikovati od prikazanih na sajtu...
494,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCAOpis proizvoda:Igračka napravljena od kvalitetnog drveta i obojena prijatnim bojama. Vesele životinje podstiču na igru u pokretu, istovremeno stimulišući razvoj motorike i ravnoteže. Dimenzije: 10x6x9 cmPreporučen uzrast: za decu..
0,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: 11x8x15cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razlikovati od prikazanih na sajtu...
0,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: 11,5x6,5x10cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razlikovati od prikazanih na sajtu...
273,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO IGRAČKA NA POVLAČENJE - PATKICEOpis proizvoda:Zgrabite kanap i krenite putem zabave. Drvena mama patka i njeni pačići biće verni pratioci vašeg deteta, ma gde ono pošlo. Oponašajte zvukove koje patka proizvodi i budite sigurni da će vaše dete vrlo brzo m..
1.479,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO IGRAČKA NA POVLAČENJE - ZECOpis proizvoda:Igračka napravljena od kvalitetnog drveta i obojena prijatnim bojama. Vesele životinje podstiču na igru u pokretu, istovremeno stimulišući razvoj motorike i ravnoteže. Dimenzije: 10x6x9 cmPreporučen uzrast: za decu ..
0,00 RSD
Brend: PINO TOYS
DIMENZIJE: 9,5x5x6cm UZRAST: Za decu preko 12 meseci  ..
337,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO MINI AUTO NATUROpis proizovda:Najbolji PRVI AUTIĆ za vašeg mališana – Pino Mini Auto Natur!ergonomski dizajn fina obrada, zaobljene ivice prijatne, netoksične boje wash friendly igračka dugotrajnostPino Mini Auto je savršena za malu decu koja se tek upo..
450,29 RSD
Brend: PINO TOYS
Pino Patkice napravljene su od najkvalitetnijeg kaučukovog drveta, veselih boja. Igračka koja stimuliše razvoj i usavršavanje krupne motorike, intelektualni razvoj deteta, kao i razvoj čulne osetljivosti malog deteta.Napomena: Pino Patkice se isporučuju u kolor kutiji...
1.448,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO SAVITLJIVA IGRAČKAOpis proizvoda:Ove igračke služe pre svega da zabave dete. Pored toga nude im mogućnost da stiču spretnost i vežbaju motoriku, ali i da nauče delove tela kao i to u kojim pravcima se oni mogu pomerati. Dimenzije: 18.5x2x3 cmPreporučen uzrast: za decu p..
415,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)