Apotekaonline
Korpa

Igračke za kupanje, gumene igračke

Igračke za kupanje, gumene igračke
Brend: MUNCHKIN
Vaše dete će odmah zavoleti gusenicu koja se sastoji od 7 posudica koje se mogu spojiti u oblik zabavne gusenice Posudice su obeležene brojevima od 1 do 7 kako bi olakšale učenje brojeva Jarke boje posudica omogućavaju detetu zabavno prosipanje vode U jednoj čaši se nalazi to..
689.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Igračka kojom se dete može zabavljati prilikom kupanja Tokom kupanja ribicu potopiti ispod nivoa vode kako bi pumpala vodu do kornjačice. Pritiskom na veliki taster na kornjačici, ona će prskati vodu kroz otvore Igračka je napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala Namenjeno deci starijo..
1,799.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Igračke koje se koriste prilikom kupanja deteta Komplet igračaka se sastoji od pet posudica sa šupljim dnom koje prskaju Namenjeno deci starijoj od 12 meseci..
899.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Igračka koja se koristi prilikom kupanja deteta, odlična zanimacija za mališane Igračka ima male otvore kroz koje voda prolazi, čime privlači pažnju deteta Namenjeno deci starijoj od 6 meseci..
899.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Sipmatični i šareni likovi pružaju kreativnu igru dok se dete kupa Mogu se napuniti vodom tako da lako postaju prskalica Savršena veličina za male ruke U setu se nalazi 5 igračkica Podstiče razvoj koordinacije kod beba Namenjena za uzrast preko 9 meseci..
919.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Igračka kojom se dete može igrati prilikom kupanja Dete se u vodi može igrati ubacivanjem različitih oblika u odgovarajuće otvore na osnovi koja je oblika kornjače, što podstiče koordinaciju i percepciju deteta Oblici imaju sitne otvore kroz koje može proći voda Namenjeno deci starijoj od ..
1,699.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Igračka za kupanje u obliku zvezde Svaki krak zvezde ima posebnu teksturu, a na jednom kraku se nalazi dugme za uključivanje i isključivanje Zvezda prskalica je mala fontana koja vrti mlaznice vode koje sjaje plavom svetlošću i prskaju Zvezda radi na tri AAA baterije koje nisu uključene u ..
1,349.00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Organizer za kupatilo je sjajno rešenje za čuvanje igračkica sa kojima se dete igra dok se kupa i omogućava da igračke budu organizovane i suve Moderan dizajan Izrađen je od mikrofibera i otporan je na buđanje Na dnu se nalazi odvodna rupa tako da nema zadržavanja vode Četiri vakum gume č..
1,319.00 RSD
Brend: OOPS
Igračke za kupanje Penasti stikeri u raznim oblicima Namenjeni deci uzrasta 4m+..
1,120.00 RSD
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)