Apotekaonline
Korpa

Igračke za kupanje, gumene igračke

Igračke za kupanje, gumene igračke
CANPOL BABY IGRAČKA ZA KUPANJE - HELLO LIITLE (3 ČAŠICE)
Canpol baby igračka za kupanje - hello liitle (3 čašice) različiti oblici i intenzivne boje zabavljaju decu, postičući psiho-motorni razvoj deteta.Karakteristike:Šarene kante HELLO LITTLE sa zanimljivim otiscima.Savršeni su za kupanje, ali i šetnju.Dve kante imaju rupe na dnu koje stvaraju kišu i po..
693,00 RSD
CANPOL BABY IGRAČKA ZA KUPANJE CREATIVE TOYS
Canpol baby igračka za kupanje creative toys igračke za kupanje za decu u obliku životinjica koje će zaokupiti pažnju Vaše bebe.Karakteristike:Za decu uzrasta od 18m+Napravljene od kvalitetnih, sigurnih i netoksičnih materijala.Lagane za održavanje...
2.003,00 RSD
CANPOL BABY IGRAČKA ZA KUPANJE CREATIVE TOYS - RAIN SHOWER (4 KOM)
Canpol baby igračka za kupanje creative toys - rain shower (4 kom) igračke za kupanje za decu u obliku životinjica koje će zaokupiti pažnju Vaše bebe.Karakteristike:Za decu uzrasta od 12m+Napravljene od kvalitetnih, sigurnih i netoksičnih materijala.Lagane za održavanje...
1.191,00 RSD
Brend: KIDS II
KIDS II OBALL IGRAČKA - KORNJAČA ZA KUPANJE
Kids II oball igračka - kornjača za kupanje je mekana i fleksibilna igračka za kupanje u obliku kornjače, zaokupiće pažnju Vaše bebe satima.Igračka je predviđen za decu od 6m...
924,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA GUSENICA KUPALICA
Vaše dete će odmah zavoleti gusenicu koja se sastoji od 7 posudica koje se mogu spojiti u oblik zabavne gusenice Posudice su obeležene brojevima od 1 do 7 kako bi olakšale učenje brojeva Jarke boje posudica omogućavaju detetu zabavno prosipanje vode U jednoj čaši se nalazi..
689,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA KORNJAČA PRSKALICA
Igračka kojom se dete može zabavljati prilikom kupanja Tokom kupanja ribicu potopiti ispod nivoa vode kako bi pumpala vodu do kornjačice. Pritiskom na veliki taster na kornjačici, ona će prskati vodu kroz otvore Igračka je napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala Namenjeno deci star..
1.799,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA LENJE BOVE
Igračke koje se koriste prilikom kupanja deteta Komplet igračaka se sastoji od pet posudica sa šupljim dnom koje prskaju Namenjeno deci starijoj od 12 meseci..
899,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA MAGIČNI BUBANJ
Igračka koja se koristi prilikom kupanja deteta, odlična zanimacija za mališane Igračka ima male otvore kroz koje voda prolazi, čime privlači pažnju deteta Namenjeno deci starijoj od 6 meseci..
899,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA MORSKI DRUGARI (5 KOMADA)
Sipmatični i šareni likovi pružaju kreativnu igru dok se dete kupa Mogu se napuniti vodom tako da lako postaju prskalica Savršena veličina za male ruke U setu se nalazi 5 igračkica Podstiče razvoj koordinacije kod beba Namenjena za uzrast preko 9 meseci..
919,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA PAMETNA KORNJAČA
Igračka kojom se dete može igrati prilikom kupanja Dete se u vodi može igrati ubacivanjem različitih oblika u odgovarajuće otvore na osnovi koja je oblika kornjače, što podstiče koordinaciju i percepciju deteta Oblici imaju sitne otvore kroz koje može proći voda Namenjeno deci starijoj ..
1.699,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
MUNCHKIN IGRAČKA ZVEZDA PRSKALICA
Igračka za kupanje u obliku zvezde Svaki krak zvezde ima posebnu teksturu, a na jednom kraku se nalazi dugme za uključivanje i isključivanje Zvezda prskalica je mala fontana koja vrti mlaznice vode koje sjaje plavom svetlošću i prskaju Zvezda radi na tri AAA baterije koje nisu uključene..
1.349,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)