Apotekaonline
Korpa

Steznici posle porođaja

POSTPOROĐAJNI POJAS SA GAĆICAMA I PODRŠKOM ZA LEĐA
Postporođajni pojas sa gaćicama i potpornom elastičnom trakom. Na proizvodu se nalaze dve bočne trake sprecijalno dizajnirane da sprečavaju spuštanje i povijanje pojasa a namenjne su i za pružanje veće podrške leđima. Postporođajni steznik za porodilje napravljen od čistog pamuka  stvara nežan ..
3,199.00 RSD
Postporođajni steznik COTTON sa gaćicama
Postporođajni steznik za porodilje napravljen od čistog pamuka  stvara nežan kontakt sa kožom, omogućava disanje kože, hipoalergijski, upija dodatnu vlagu, izuzetno udoban i efikasna podrška i kontrola.Pojas za posle porođaja, pospešuje prirodan proces vraćanja tela u prvobitno ..
1,583.00 RSD
POSTPOROĐAJNI STEZNIK M014 3U1 - Podrška i udobnost POSTPOROĐAJNI STEZNIK M014 3U1 - Podrška i udobnost
SNIŽENA CENA -40 %
POSTPOROĐAJNI STEZNIK M014 3U1 - Podrška i udobnost
Prednosti ovog pojasa nakon porođaja: Smanjenje otoka: Pomaže u smanjenju otoka, tako da ćeš se osećati lakše i osveženo.Ponovo ćeš biti riba: Mačke su one što nose farmerice. Podrška za dojenje: Dok dojiš, steznik će ti pružiti dodatnu podršku, čineći taj trenutak la..
2,650.00 RSD 4,416.67 RSD
SHAPE Pojas - Art.605
Pojas od mikrofibera sa efektom oblikovanja stomaka i kukova. Izrada bez šava za veliku udobnost i efikasnost, momentalno oblikuje siluetu tela na jednostavan i efikasan način. Proizvod je nevidljiv i diskretan ispod svakog odevnog predmeta. Idealno za sve ljude koji žele da se osećaju mr&sca..
1,688.00 RSD
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Steznici posle porođaja