Apotekaonline
Korpa

Igračke

Igračke na sajtu www.apotekaonline.rs namenjene su vašim najmlađima i podstiču razvoj didaktike, motoričke funkcije kao i razvoja misaonih procesa.

Igračke su podeljenje po brendovima i kategorijama kako bi ste lakše pronašli odgovarajuću igračku za Vaše najmlađe.

Igračke na našem sajtu su pogodne i kao pokloni drugoj deci u raznim prilikama kao što su rođendani, imendani, prve posete ili jednostavno kao nagrada.

Brend: RASTAR
RASTAR AUTOMOBIL MERCEDES SLK 1:43 - BELI
Rastar automobil mercedes slk 1:43 - beli je licencirano vozilo poznatog brenda RASTAR.Vrlo je okretan i stiže na svako mesto na koje dete želi. Pokreće se mehanički. Ovaj automobil predstavlja realno prikazano vozilo Mercedes SLK sa detaljno prenesenim izgledom - i spoljašnjosti i unutrašnjosti. To..
590,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
TOP BRIGHT ACTIVITY KOCKA 5 U 1
Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme. Ubacivanje elemenata-geometrijskih oblika kroz otvoreVođenje elemenata po krivudavoj putanjiOkretanje elemenata u obliku zupčanikaStranica sa ..
2.199,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 SLAGALICA VATROGASAC TOP BRIGHT
Gde su drvene pazle VATROGASAC? U igrački! ToP BRIGHT 2 u 1 slagalica VATROGASAC sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane. Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, ..
899,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
2 U 1 TABLA ZA CRTANJE TOP BRIGHT
Crtanje i pisanje u 2 položaja – na tabli i na stolu – sa ToP BRIGHT 2 u 1 Tablom za crtanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju ..
11.439,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
ALAT KONSTRUKTOR (U KUTIJI) TOP BRIGHT
Igračka za male – velike majstore! Za kreativne dečije prstiće koji vole da stvaraju i konstruišu – ToP BRIGHT Alat-Konstruktor je savršena igračka. Plastična kutija sadrži mnoštvo drvenih i plastičnih elemenata za igru koje dete treba da spaja i pravi predmete koje želi.   Sve element..
2.122,00 RSD
Brend: BELLELLI
BELLELLI GURALICA BICIKL ZELENI
Popunjeni točkovi bez rupa za sprečavanje upadanja stopala Svi zavrtnji i navrtke su udubljene kako bi se sprečile posekotine i ogrebotine Zaštitni umetci za ruke Meka navlaka za centralni deo prednjeg dela drške Udobno mekano sedlo Postava se skida i pere Sedlo može biti u..
6.486,00 RSD
Brend: BELLELLI
BELLELLI KACIGA ZA DECU ALPHABET SIVA VELIČINA S
Univerzalna kaciga Sadrži kaiš za ispod brade sa spojnicom koja služi za brže skidanje kacige Točkić služi za lako podešavenje veličine kacige,kako bi odgovarala deci tokom više godina Ima otvore za ventilaciju Zaštitini omotač je od polistirenske pene..
1.449,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT
BICIKL GURALICA SA 4 TOČKA TOP BRIGHT
ToP BRIGHT BICIKL – GURALICA  pruža odličnu zabavu najmlađima koji tek uče da voze bicikl. Četiri točkića pružaju stabilnost i sigurnost deci, ohrabrujući ih da što bolje savladaju period odgurivanja i dođu do faze kada su spremni za pedaliranje i održavanje balansa. Osnovne karakteris..
4.979,00 RSD
CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ PASTEL FRIENDS - GREY
Canpol babies igračka za kolica niz pastel friends - grey idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica...
1.550,00 RSD
CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ PASTEL FRIENDS - PINK
Canpol babies igračka za kolica niz pastel friends - pink idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica...
1.550,00 RSD
CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ SENSORY TOYS - RED
Canpol babies igračka za kolica niz sensory toys - red idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica i auto sedište...
1.915,00 RSD
CANPOL BABIES MUZIČKA IGRAČKA MOUSE
Canpol babies muzička igračka mouse je mekana i zabavna dečija igračka, podstiče razvoj dečije mašte i razumevanje slika oko sebe.Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su: koordinacija ruku i očijuprepoznavanje bojaprepoznavanje zvukaspretnostpamćenje oblikaKarakteristike:Za decu uzras..
2.079,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 1028 (86 strana)