Apotekaonline
Korpa

Nina Ricci

Nina Ricci parfemi

Za Nina Ricci parfeme su svi čuli, što nije ni čudno, jer su najbolji na svetu. Nina je bila modna kreatorka, koja je radila sa najboljim majstorima i za najpoznatije ličnosti. Svoje kreacije je podarovala elegancijom i ženstvenošću. Parfeme takođe. Prvi miris im se pojavljuje 1946. godine, međutim, najveću slavu im donosi L’Air du Temps posle dve godine. Ovaj parfem je među pet najboljih parfema na svetu. Sa svojim idealnim notama koji su sastavljeni od prirodnih sastojaka, ističu ženstvenost i nežnost žene tokom njegove nošnje. Sastojci su besprekorno čisti i posebno je naglašen svaki, ne uplićući u mirisne note drugih sastojaka. U svojoj kolekciji Nina Ricci broji 51 parfem.

Brend: NINA RICCI
Nina je novi moderni miris iz bajke, adresiran mladoj auditoriji. Nina je elegantni cvetno-voćni gurmanski miris, slatki miris ušećenog voća. Kompozicija počinje iskričavo i spontano, kao bezbrižan radostan smeh, notom svežih citrusa: limuna i lajma. Slatko gurmansko srce mirisa je sočno i ka..
6.555,00 RSD
Brend: NINA RICCI
Premier jour je prvi dan nove ere za Ninu Ricci, najavljuje obnovu originalnih kodova ovog brenda. Parfem Premier jour se salijeva sa oblikom žene bez naročitog isticanja samog sebe, njegov senzualni miris je pre adresiran telu, nego mislima. Optimistična mandarina i veseli slatki grašak u sa..
6.210,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)