Apotekaonline
Korpa

Kapi protiv alergije

Kapi protiv alergije
Brend: AMICUS
  IRIDIUM A KAPI ZA OČI Opis proizvoda: IRIDIUM A je rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, ekstrakt biljke Echinacea purpurea i amino kiseline. Namena rastvora je da štiti epitel rožnjače i da podstiče prirodna odbrambena svojstva suznog filma pobolj..
699,00 RSD
Brend: OPTIMED
MACUSHIELD KAPSULE Opis proizvoda: MACUSHIELD je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Žuta mrlja je središte najoštrijeg vida, a 3 pigmenta imaju ulogu zaštite žute mrlje od efekata plave s..
1.699,00 RSD
Brend: OPTIMED
OPTINERVE KAPSULE Opis proizvoda: OptiNerve je dijetetski suplement sa neuroprotektivnim dejstvom namenjen osobama koje boluju od glaukoma. Ovaj preparat dizajniran je tako da pruži metaboličku potporu nervnom tkivu, zaštiti optički živac i spreči dalju progresiju bolesti. OptiNerve kao akt..
1.069,00 RSD
PROCULIN KAPI Opis proizvoda: Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano s..
310,00 RSD
Brend: AMICUS
SOOFT BLU GEL A (natrijum-hijaluronat 0,3% i amino kiseline) Kapi za vlaženje i negu oka   SASATAV: 100 mL rastvora sadrži:   Natrijum-hijaluronat                       ..
690,00 RSD
Brend: AMICUS
SYSTANE® BALANCE Opis:   SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka, dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza. SYSTANE® BALANCE kapi za vlažen..
1.444,00 RSD
Brend: AMICUS
        SYSTANE® Gel Drops OPIS:  SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka. Formulacija je posebno osmišljena da podmazuje i ču..
1.486,00 RSD
Brend: AMICUS
    SYSTANE® KAPI   Opis:     SYSTANE® kapi za vlaženje oka su sterilan tastvor koji sadrži polietilen glikol 400, propilen glikol, hidroksipropil guar, bornu kiselinu, kalcijum-hlorid, magnezijum-hlorid, kalijum-hlorid, natrijum-hlorid, cink-hlorid i konzerva..
1.118,00 RSD
Brend: AMICUS
        SYSTANE® ULTRA Opis:   SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka su sterilan rastvor koji sadrži polietilen glikol 400, propilen glikol, hidroksipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, bornu kiselinu, kalcijum-hlorid, natrijum-hlorid i konzervans POLYQUAD..
1.373,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)