Meni
Korpa

Nega muške kože

Nega muške kože
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Krema za intenzivnu hidrataciju i zaštitu kože muškaraca, 50 mlZa sve tipove kože. Regeneriše kožu. Poboljšava teksturu, elastičnost i tonus kože. Umiruje crvenilo i iritacije. Štiti kožu od ..
4.090,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!ADVANCED ACTIVE RADIANCE SERUMSerum ˝Blistavi zrak˝, 30 mlObnavlja kožu i omogućava mladalački ten. Poboljšava prosvetljenost kože i blistavost do 60% za manje od jedne nedelje.Pojedinačni rezultati ..
10.499,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! ADVANCED BLEMISH & WRINKLE REDUCER Anti-age serum za masnu kožu, 30 mlKlinički je dokazano da redukuje akne i umanjuje bore. Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore i ot..
5.120,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!AHA/BHA piling gel za čišćenje kože sa voćnim kiselinama, 200 ml Za sve tipove kože. Uklanja nečistoće i sivkast izgled kože. Eksfolira stare ćelije kože, hidrira kožu i glača neujednačenu teksturu.Bilo da ..
4.199,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Brzodelujući tretman za redukciju mitesera i čišćenje pora u dva koraka SADRŽI:  Reduktor mitesera (Blackhead Remover) 50g čistač pora (Pore Refini..
6.050,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Serum protiv akni i masne kože, 50 ml  Redukuje akne i ožiljke od akni, umanjuje crvenilo i masnoću kože. Klinički je dokazano da su 96% korisnika imali čistiju kožu za samo 72 sata nakon upotrebe.Razlaže p..
4.899,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Komplet protiv akni i za masnu kozuGel za čišćenje masne i kože sa aknama-45ml Serum protiv akni i masne kože -23ml  Nemasna krema za kontrolu lučenja ..
3.200,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Krema za odstranjivanje akni sa brzim efektom, 15 ml Klinički je dokazano da kod 92% korisnika redukuje akne za samo 3 dana upotrebe, ako se koristi zajedno sa Acne Complex proizvodima. Ciljana neg..
2.100,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Bogati antioksidantni gel za čišćenje kože lica za muškarce, 200 ml Za sve tipove kože. Ovaj lagani gel uklanja sve tragove površinskih nečistoća, bez isušivanja i iritacija. Osvežava kožu ..
3.499,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Energetska pena za čišćenje kože na bazi nara, 150 mlZa sve tipove kože (2 in 1). Tonira i čisti kožu u jednom koraku. Kompleks nara daje koži energiju i blistav sjaj. Penušavost uklanja nečistoće i prl..
3.499,00 RSD
Brend: MURAD
  MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum sa kolagenom za dvevno obnavljanje svih tipova kože, 30 mlPotpomaže održavanje optimalnog nivoa kolagena i hidratacije u koži, čime poboljšava volumen kože i čini je mlađom. Klinički je dokazan..
9.799,00 RSD
Brend: MURAD
   MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum sa kolagenom za dvevno obnavljanje kože usana, 10 mlPotpomaže održavanje optimalnog nivoa kolagena i hidratacije u koži, čime povećava volumen i podmlađuje kožu usana. Pruža već..
2.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)