Apotekaonline
Korpa

Potencija - libido

Potencija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu dijetetskih suplemenata koji pomažu kod problema sa potencijom, gubitka libida i manjka testosterona.

Ne postoje posebni razlozi zbog kojih muškarac ne bi imao zadovoljavajuće seksualne odnose bez obzira na godine starosti!

Potrebno je, naravno, da postoje određeni preduslovi na koje je, srećom, uglavnom moguće uticati, tako da uz savetovanje lekara možete koristiti dijetetske suplemente za postizanje željenog efekta.

LIBIDO TABLETE
TOP -10 %
Brend: GREEN MEDIC
Imate problem sa potencijom ili željom? Libido je pravo rešenje za Vas!Preparat baziran na 100% prirodnoj biljnoj formuli Pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom Produžava seksualnu izdržljivost Povećava seksualno uzbuđenje i želju Povećava osetljivost i seksualn..
1.080,00 RSD 1.200,00 RSD
Brend: ESENTICO
Maxxes tableta je dijetetski suplement nastao pažljivom odabranom kombinacijom lekovitih biljaka koje su od davnina poznate kao moćni afrodizijaci i adaptogeni.SASTAV: Ginseng extract                    20mg        &nb..
523,00 RSD
POWER Revitalising je prirodni preparat za jačanje fizičke i mentalne sposobnosti, za poboljšanje libida i potencije, za bolju koncentarciju i pamćenje i protiv povišenog holesterola i triglicerida. Poboljšava snagu i kondiciju. Podstiče vas da se dobro i zdravo osećate podstiču..
1.253,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
LIBIDO STRONGOpis proizvoda:Libido Strong predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i trenutno jaču erekciju. Namenjen je muškarcima koji imaju problem sa potencijom, održavanjem erekcije i osobama koje pate od preuranjene ejakulacije. Zbog veoma izraženog, trenutno moćn..
699,00 RSD
Brend: ESENTICO
MAXXES TABLETA ZA ŽENEOpis proizvoda:Biljni dodatak prehrani formulisan kroz kombinaciju pažljivo odabranih biljaka koje su poznate kao snažni afrodizijaci. Povećavaju seksualni nagon kod žena, snagu tokom seksualnog odnosa, hidriraju vaginalni kanal, jačaju imunitet i vitalnost organizmaSasta..
530,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SEXOVIT FORTE TABLETEOpis proizvoda:Sex-O-Vit® FORTE tablete su sinergistički spoj esencijalnih vitamina, minerala i aminokiselina sa žen-šenom i ginko bilobom koji daje potpuno izbalansiranu formulaciju za maksimalan efekat.Vitamin C doprinosi smanjenju umora I iscrpljenosti...
2.859,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SHILA-X Ulje za potencijuOpis proizvoda:Lokalna primena Prirodan sastav Bez neželjenih efekata Bez kontraindikacijaShila-X je ulje za potenciju koje se lokalno primenjuje kod erektilne disfunkcije, manjka seksualne želje i prerane ejakulacije.Shila-X je potpuno prirodan bijni preparat..
1.770,00 RSD
Brend: HEMOFARM
ČVRST STAV JE MUŠKA STVAR.Vuka Vuka sadrži kombinaciju pirodno aktivnih sastojaka koji kod muškaraca doprinose održavanju i poboljšavanju potencije, zdrave seksualne funkcije, normalne funkcije prostate i vitalnosti celog organizma.I to bez nežel..
819,00 RSD
Brend: OSTALO
VULKAN SILVER STRONG LINE je program pažljivo biranih lekovitih biljaka, obrađene pod najvišim sistemom proizvodnje kako bi sačuvale snagu lekovitosti nad korisnikom. Srebrna linija ovih kapsula pruža punu snagu seksualnog zadovoljstva, muškarcima vraća snagu a ženama budi erotski oseć..
1.599,00 RSD
AFRIČKA ŠLJIVA
TOP -0 %
Brend: ABELA PHARM
Latinski naziv: Pygeum africanum, Prunus AfricanaSinonimi: PigeumStanište: Afrička šljiva raste u Africi i na Madagaskaru u tropskim šumama. Pripada porodici Rosaceae i raste kao veliko zimzeleno drvo. Lokalno stanovništvo tradicionalno koristi koru Afričke &scar..
820,00 RSD 820,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Latinski naziv: Pygeum africanum, Prunus AfricanaSinonimi: PigeumStanište: Afrička šljiva raste u Africi i na Madagaskaru u tropskim šumama. Pripada porodici Rosaceae i raste kao veliko zimzeleno drvo. Lokalno stanovništvo tradicionalno koristi koru Afričke &scar..
1.398,00 RSD 1.790,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
AFRIČKA ŠLJIVA FORTEOpis proizovda:Afrička šljiva forte pomaže da se:Postigne erekcija Održi erekcija Pojača želja za seksom Otklone erektilne smetnje prostateAktivni sastojak Afričke šljive beta-sitosterol pomaže jačanje potencije. Redovnom..
850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)