Apotekaonline
Korpa

Kapi za oči

Kapi za oči
Brend: DR CUBANO
DR CUBANO- PVM PLUSPVM plus je dijetetski suplement prirodnog porekla koji u svom sastavu sadrži 250mg semena Moringe i 250mg lista Moringe, urađenog u farmaceutskom nivou kvaliteta, oblik kapsule koji olakšava njegovu upotrebu, garantujući kvalitet, bezbednost i efikasnost koja je potrebna. PVM Pl..
1.799,00 RSD
Brend: AMICUS
 IRIDIUM A KAPI ZA OČIOpis proizvoda: IRIDIUM A je rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, ekstrakt biljke Echinacea purpurea i amino kiseline. Namena rastvora je da štiti epitel rožnjače i da podstiče prirodna odbrambena svojstva suznog filma pobolj..
699,00 RSD
Brend: OPTIMED
MACUSHIELD KAPSULEOpis proizvoda:MACUSHIELD je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Žuta mrlja je središte najoštrijeg vida, a 3 pigmenta imaju ulogu zaštite žute mrlje od efekata plave s..
1.699,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Šta su Makulin® Dual Action kapi za oči?Makulin® Dual Action kapi za oči su medicinski proizvod za oftalmološku upotrebu. Smanjuju nadražaj, deluju antioksidativno, hidratizirajuće i podmazujuće te time smiruju oko. Štite površinu očiju podupirući fiziološke i integrativne antioksidaciione..
1.200,00 RSD
Brend: OPTIMED
OPTINERVE KAPSULEOpis proizvoda:OptiNerve je dijetetski suplement sa neuroprotektivnim dejstvom namenjen osobama koje boluju od glaukoma. Ovaj preparat dizajniran je tako da pruži metaboličku potporu nervnom tkivu, zaštiti optički živac i spreči dalju progresiju bolesti. OptiNerve kao akt..
1.069,00 RSD
PHYSIODOSE  5mlOpis proizvoda:Physiodose je sterilan fiziološki rastvor za čišćenje nosa i oka. Delovanje:  Nežno pročišćava i vlaži nosne kanale za dnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Uklanja višak sluzi, nečistoće i iritirajuće materije iz nosnih ..
30,00 RSD
PROCULIN KAPIOpis proizvoda:Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano s..
310,00 RSD
Brend: OPTIMED
RETISOL KAPSULEOpis proizvoda:Retisol je dijetetski dodatak namenjen osobama sa dijabetesom koje pate od retinalnih poremećaja. Ovaj preparat je dizajniran da pruži maksimalnu zaštitu vašem oku, ali i da spreči ili odloži početak dijabetičke retinopatije.Retinopatija dijabetesa ..
1.299,00 RSD
Brend: AMICUS
SOOFT BLU GEL A(natrijum-hijaluronat 0,3% i amino kiseline)Kapi za vlaženje i negu oka SASATAV: 100 mL rastvora sadrži: Natrijum-hijaluronat                       ..
690,00 RSD
Brend: AMICUS
SYSTANE® BALANCEOpis: SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka, dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza.SYSTANE® BALANCE kapi za vlažen..
1.444,00 RSD
Brend: AMICUS
    SYSTANE® Gel DropsOPIS: SYSTANE® Gel Drops lubrikantni gel za oči je pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka. Formulacija je posebno osmišljena da podmazuje i ču..
1.486,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)