Apotekaonline
Korpa

Osveživači prostora

Osveživači prostora
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Dezodorans kesa za hotele, dom, sport, kamp, lov i ribolov.Sport: XSUPPORT™ MAXI kesa upija nepoželjne mirise i isušuje vlagu - Zeolit efektom isušivanja sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. XSUPPORT™ MAXI ..
948,00 RSD
Brend: Medisana
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000Opis proizvoda:Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i ..
11.949,00 RSD
Brend: Medisana
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100Opis proizvoda:Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.Svojim radom "..
14.949,00 RSD
Brend: Medisana
Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi..
4.950,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
345,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)