Apotekaonline
Korpa

Vozila guralice (bicikle)

Vozila guralice (bicikle)
Brend: BELLELLI
BELLELLI GURALICA BICIKL ZELENI
Popunjeni točkovi bez rupa za sprečavanje upadanja stopala Svi zavrtnji i navrtke su udubljene kako bi se sprečile posekotine i ogrebotine Zaštitni umetci za ruke Meka navlaka za centralni deo prednjeg dela drške Udobno mekano sedlo Postava se skida i pere Sedlo može biti u..
6.486,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO GURALICA RODEO
Jedinstvena guralica u obliku konjić za jahanje, nudi tri moda igre:Ljuljanje (do 13kg) Galopiranje (13-16kg) Klasična guralica (više od 16kg)Kada se ukloni baza za ljuljanje, moguće je podesiti rastojanje izmeću nogu konjića u skladu sa uzrastom i težinom deteta Nakon..
10.760,00 RSD
LORELLI BICIKL BEZ PEDALA ENERGY 2U1 - BLACK & BLUE
Lorelli bicikl bez pedala energy 2u1 - black & blue je idealan da dete lakše nauči da uspostavi ravnotežu.Karakteristike:Bicikl bez pedala sa 11 inčnim točkovima.Predviđen za decu uzrasta od 2-5 godina.Sedište je udobno sa mogućnošću podešavanja visine.Korman sa mogućnošću podešavanja visin..
7.250,00 RSD
LORELLI BICIKL BEZ PEDALA ENERGY 2U1 - BLACK & GREEN
Lorelli bicikl bez pedala energy 2u1 - black & green je idealan da dete lakše nauči da uspostavi ravnotežu.Karakteristike:Bicikl bez pedala sa 11 inčnim točkovima.Predviđen za decu uzrasta od 2-5 godina.Sedište je udobno sa mogućnošću podešavanja visine.Korman sa mogućnošću podešavanja visine.La..
7.250,00 RSD
LORELLI BICIKL BEZ PEDALA ENERGY 2U1 - BLACK & PINK
Lorelli bicikl bez pedala energy 2u1 - black & pink je idealan da dete lakše nauči da uspostavi ravnotežu.Karakteristike:Bicikl bez pedala sa 11 inčnim točkovima.Predviđen za decu uzrasta od 2-5 godina.Sedište je udobno sa mogućnošću podešavanja visine.Korman sa mogućnošću podešavanja ..
7.250,00 RSD
LORELLI BICIKL BEZ PEDALA ENERGY 2U1 - BLACK & RED
Lorelli bicikl bez pedala energy 2u1 - black & red je idealan da dete lakše nauči da uspostavi ravnotežu.Karakteristike:Bicikl bez pedala sa 11 inčnim točkovima.Predviđen za decu uzrasta od 2-5 godina.Sedište je udobno sa mogućnošću podešavanja visine.Korman sa mogućnošću podešavanja visine..
7.250,00 RSD
LORELLI BICIKL BEZ PEDALA SPIDER - CRNI
Lorelli bicikl bez pedala spider - crni bicikl bez pedala je idealan da dete lakše nauči da uspostavi ravnotežu.Karakteristike:Bicikl bez pedala 10 inča.Predviđen za decu uzrasta od 2-4 godina.Sedište je udobno sa mogućnošću podešavanja visine od 29cm do 34cm.Korman sa mogućnošću podešavanja od..
8.280,00 RSD
LORELLI DEČIJI TRICIKL B301B BLUE & WHITE
Lorelli dečiji tricikl b301b blue & white za uzrast od 1.5 do 3 godine, maksimalno opterećenje 20kg.Karakteristike:Ima držače ispod dečijih nogu, gde dete drži noge dok samo ne nauči da okreće pedale.Ručka preko koje roditelj upravlja triciklom.Ima korpicu za igračkice. malu torbicu na ručki za ..
10.200,00 RSD
LORELLI GURALICA RIDE - ON AUTO MERCEDES - AMG C63 COUPE BLUE
Lorelli guralica ride - on auto mercedes - amg c63 coupe blue ova zabavna guralica pomoći će detetu u pravljenju prvih koraka.Karakteristike:Predviđena za decu uzrasta od 12m do 3 godine. Maksimalno opterećenje do 20kg.Osim što pomaže u učenju hodanja podstiče i razvoj koordinacije, spozna..
7.250,00 RSD
LORELLI GURALICA RIDE - ON AUTO MERCEDES - AMG C63 COUPE RED
Lorelli guralica ride - on auto mercedes - amg c63 coupe red ova zabavna guralica pomoći će detetu u pravljenju prvih koraka.Karakteristike:Predviđena za decu uzrasta od 12m do 3 godine. Maksimalno opterećenje do 20kg.Osim što pomaže u učenju hodanja podstiče i razvoj koordinacije, spoznaje boja, ob..
7.250,00 RSD
LORELLI GURALICA RIDE - ON AUTO MERCEDES - AMG C63 COUPE WHITE
Lorelli guralica ride - on auto mercedes - amg c63 coupe white ova zabavna guralica pomoći će detetu u pravljenju prvih koraka.Karakteristike:Predviđena za decu uzrasta od 12m do 3 godine. Maksimalno opterećenje do 20kg.Osim što pomaže u učenju hodanja podstiče i razvoj koordinacije, spozn..
7.250,00 RSD
LORELLI GURALICA RIDE - ON CAR ATV - BLUE
Lorelli guralica ride - on car atv - blue ova zabavna guralica pomoći će detetu u pravljenju prvih koraka.Karakteristike:Predviđena za decu uzrasta od 12m do 3 godine.Osim što pomaže u učenju hodanja podstiče i razvoj koordinacije, spoznaje boja, oblika i tekstura...
5.502,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 81 (7 strana)