Apotekaonline
Korpa

inhalatori - pedijatrijski inhalator

Inhalatori kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu kompresorskih i ultra zvučnih inhalatora poznatih brendova kao što su: PRIZMA3A HEALTH CAREPIC SOLUTIONKARE MEDICALMEDELR&B Medical CompanyFlaem i drugi.

Inhalacija je potrebna i veoma je preporučljiva kod ljudi koji se bore sa alergijama. 

Inhalacije su tečni ili čvrsti lekoviti preparati koji se unose u disajne puteve u obliku pare, aerosola ili praškova. Namenjeni su za ispoljavanje lokalnog (terapija respiratornog trakta, uključujući i donje delove) ili sistemskog dejstva (velika i dobra resorptivna površina i prokrvljenost, brz efekt leka).

Brend: Flaem
Alfaneb je moderan, bešuman i efikasan kompresorki inhalator, za sezonsku “non-stop”  porodičnu upotrebu kod kuće. “Soft Touch” maska čini ga idealnim za upotrebu u pedijatriji. Tihi rad, brzina, dva moda brzine raspršivanja rastvora (RF7 Dual Speed),..
5.209,00 RSD
Brend: PRIZMA
PRIZMA PRIZ-JET KOMPRESORSKI INHALATOROpis porizovda:Uz jedinstven inhalacioni komplet koji omogućava podešavanje brzine inhalacije, inhalator PRIZJet pruža efikasne, brze i prijatne inhalacione terapije.LEK DOPIRE DO NAJSITNIJIH  DELOVA DISAJNIH PUTEVAZahvaljujući optimalnoj vel..
6.900,00 RSD
Brend: PRIZMA
PRIZMA PROFI SONIC ULTRA ZVUČNI INHALATOROpis proizovda:Za inhalacije se mogu koristiti svi konvencionalni lekovi Kapacitet posude za lek 5-150 ml Boca za kontinualno dodavanje leka (opciono) Jednostavan i intuitivan za upotrebu i održavanje Za bebe, decu i odraslePROFI SONI..
0,00 RSD
Brend: PRIZMA
ULTRAZVUČNI INHALATORMICRO Sonic je visoko kvalitetan i inovativan uređaj. Tokom razvoja posebna pažnja posvećena je pouzdanosti, jednostavnosti i ugodnom rukovanju.MICRO Sonic je razvijen u saradnji sa pulmolozima, a radi uspešne terapije astme, hroničnog bronhitisa, alergije i drugih pr..
9.000,00 RSD
FUNNEB INHALATOROpis proizvoda:Kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenuDetaljan opis artikla:Izuzetno malih dimenzija Maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos Transportna torbica Set flomastera kojim deca mogu crtati po površini inhalatora (sve se briše suvom ..
5.150,00 RSD
Kuca inhalator BR-CN 171Pedijatrijski inhalator Kuca BR-CN 171. Dizajn prilagođen deci, omogućava prijatan tretman. Pogodan celu porodicu. Omogućava brzu i efikasnu primenu terapije kod lečenja oboljenja respiratornog sistema (astma, hronični bronhitis, i drugo).Efikasan tr..
5.100,00 RSD 5.900,00 RSD
Veoma jednostavan za korišćenje:Omogućava brzu i efkasnu primenu  terapije kod lečenja oboljenja respiratornog sistema (astma, hronični bronhitis, i drugo), pogodan  za bebe ali i za sve generacije Izuzetno jaka pumpa (pritisak od 3,5 bara),  koja omogućava da čestice leka..
4.544,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR AVION, BR-CN 133Opis proizvoda:KOMPRESORSKI INHALATOR AVION je namenjen za pedijatrijsku primenu. Najčešće se koriste kod: bronhijalne astme, akutnog i hroničnog bronhitisa, emfizema, pneumokoniozisa, cistične fibroze, bronhiektazije, hroničnih obstruktivnih bolesti..
5.500,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR HAPPYNEB IIIOpis proizvoda:Happyneb 3 inhalator može da raspršuje lek u česticama toliko malim da mogu da dopru do najdubljih oblasti pluća radi veće terapeutske efikasnosti. Rukovanje aparatom i njegovo korišćenje su jednostavni. Mogu se koristiti ..
5.900,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR MAJMUN, BR-CN 001Opis proizvoda:KOMPRESORSKI INHALATOR MAJMUN je namenjen za pedijatrijsku primenu. Najčešće se koriste kod: bronhijalne astme, akutnog i hroničnog bronhitisa, emfizema, pneumokoniozisa, cistične fibroze, bronhiektazije, hroničnih obstruktivnih ..
5.500,00 RSD
Brend: ROSSMAX
Inhalator za decu i odrasle namijenjen inhalaciji donjih disajnih puteva (pluća). Snažan klipni kompresor. Izuzetno jednostavna upotreba. Posuda za lek 2u1 omogućuje lako čišćenje I rasklapanje·         MMAD ≤ 2,6 µm·     ..
4.549,00 RSD
Brend: ROSSMAX
Dizajnirani za decu Patentirani podesivi ventil s lakoćom daje lekove različitih stepena viskoznosti u skladu sa potrebama I stanjem svakog pacijenta. Naša tehnologija podesivog ventila omogućuje korisnicima podešavanje različitih intenziteta raspršavanja I inhalacije u rasponu od 0..
5.699,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)