Apotekaonline
Korpa

Koža posle 40-ih

Koža posle 40-ih
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajuća hidratantna dnevna krema, 50 ml Pruža maksimalnu hidrataciju i zaštitu. Vraća koži gipkost i omekšava je. Štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka. Omogućava dubinsku regeneraciju i..
8.150,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajuća hidratantna noćna krema, 50 ml Pruža maksimalnu hidrataciju. Vraća koži gipkost i omekšava je. Omogućava dubinsku regeneraciju i redukciju bora bez iritacija. Sprečava rast neželjenih malja po licu. ..
8.750,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajuća maska, 50 ml Za kožu u predmenopauzi i menopauzi. Redukuje srednje i duboke bore. Hidrira i obnavlja kožu. Podstiče sintezu kolagena.Povećavaju čvrstinu kože, omogućava dubinsku regeneraciju i redukciju b..
8.190,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! # REAKTIVIZIRAJUĆI SERUM #DEJSTVO I REZULTATI: -  Intenzivno deluje na toniranje i zatezanje kože -  Nežni serum koji pomaže sintezu kolagena i povećava elastičnost -  Redukuje pojavu bora i ulegnuća..
8.640,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Anti-aging krema za hidrataciju masne kože, 50 ml  Kontroliše produkciju sebuma. Hidrira kožu i štiti od UVA i UVB zraka. Redukuje bore i akne. Čisti zapušene pore, omogućava mlađi i zdraviji izgl..
5.599,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Energetska hidratantna emulzija na bazi nara sa zaštitnim faktorom 15, 50 ml Normalizuje produkciju sebuma i uspostavlja normalnu hidrolipofilnu ravnotežu. Redukuje neprijatan sjaj masne T zone i sužava pro&sc..
4.650,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Energetska pena za čišćenje kože na bazi nara, 150 mlZa sve tipove kože (2 in 1). Tonira i čisti kožu u jednom koraku. Kompleks nara daje koži energiju i blistav sjaj. Penušavost uklanja nečistoće i prljav&sc..
3.499,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Komplet sa C vitaminom Gel za čišćenje  lica sa vitaminom C- 45 ml Serum ˝Blistavi zrak˝ - 10 mlHidrantna dnevna krema sa vitaminom C i zaštitnim faktorom 30 -21 mlAntirid sa vitamino..
4.650,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Hidrantni osvežavajući tonik za sve tipove kože, 180 ml Hidrira kožu i neutrališe površinske nečistoće. Uspostavlja normalnu pH vrednost kože. Omekšava i umiruje kožu. Uklanja preostalo mleko ili gel za..
3.250,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajući serum, 30 ml Za kožu u predmenopauzi i menopauzi. Redukuje srednje i duboke bore. Hidrira i obnavlja kožu. Podstiče sintezu kolagena.Povećava čvrstinu kože već samo nakon jedne upotrebe. Klinički dokazani..
8.775,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Regenerativna antiage krema za ruke, 75 ml Izuzetno bogatog sastava, ova krema omogućava i trenutnu i dugotrajnu hidrataciju kod svih tipova kože. Povećava čvrstinu i elastičnost kože i umanjuje bore. Lagane je teksture i br..
2.925,00 RSD
Brend: MURAD
  MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum za podmlađivanje i lifting kože vrata i dekoltea, 50 ml Klinički je dokazano da samo posle jedne primene povećava čvrstinu kože do 42%, nakon 4 nedelje do 88% poboljšava teksturu kože, do 92% obezbeđuje ..
6.435,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)