Apotekaonline
Korpa

Grčevi kod beba

BECUTAN KIDS VITS PROTIV GRČEVA KAPI
SNIŽENA CENA -31 %
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS PROTIV GRČEVA KAPI
Becutan kids vits protiv grčeva kapi su kapi za oralnu upotrebu namenjene za tretman nadutosti i grčeva kod odojčadi i dece.Simetikon mehanizam delovanja: Mehanizam delovanja simetikona se zasniva na smanjenju površinskog napona mehurića gasa u želucu, debelom i tankom crevu. Na ovaj način dolazi d..
420,21 RSD 609,00 RSD
Brend: ENTER CO
BABY OBLOGA PROTIV GRČEVA
Baby obloga protiv grčeva je 100 % prirodan pojas protiv bebi grčeva (u plavoj ili rozoj boji) ublažava stomačne tegobe beba – grčeve, prehladu stomaka i sl. Potpuno prirodni sastojci pružaju bebi umirujući i prijatan osećaj.Smiruje stomačne tegobe beba Umanjuje grčeve, posledice preh..
1.944,00 RSD
COLIEF INFANT DROPS
COLIEF INFANT DROPSOpis proizvoda:Colief, kapi za bebe, olakšavaju varenje mleka bez obzira da li beba sisa ili je na dohrani mlečnom formulom uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih sa crevnim grčevima.Colief, kapi za bebe sadrže enzim laktazu koji se inače sin..
2.699,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
GAS BIMBI KAPI
Prirodna pomoć za eliminaciju intenstinalnih gasova i kolika (Grčeva).Infantilne kolike -Grčevi su česta pojava, koja se javlja kod velikog broja novorođenčadi i odojčadi. Obično traju 3 sata u toku dana,najčešće se javljaju u poslepodnevnim časovima a karakteriše ih intenzivan pla..
830,00 RSD
Brend: QUALIPHAR
BABYFEN KAPI PROTIV GRČEVA
Babyfen je ulje sastavljeno od ulja pšeničnih klica i ulja kima, namenjeno bebama i deci uzrasta do 12 godina. Deluje blagotvorno kod tegoba pri varenju, kod usporenog i otežanog varenja, nadutosti i grčeva. Babyfen je 100% prirodan proizvod koji otklanja grčeve, osećaj nadimanja i obezbeđuje..
870,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)

Grčevi kod beba kategoija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži preparate i pomagala koja će pomoći Vama i Vašoj bebi u ublažavanju bola kod grčeva u stomaku.

Grčevi, odnosno infantilne kolike, se mogu javiti već od 15. dana života, a mogu trajati sve do 9. meseca, iako su ovo retki slučajevi. Grčevi se najčešće povlače između 2. i 5. meseca života. Ovo stanje pogađa između 10% i 25% beba mlađe od tri meseca. 

Svaka beba reaguje individualno i period trajanja ovih epizoda je drugačiji kod svake bebe, ali one obično nestanu oko trećeg meseca.