Apotekaonline
Korpa

Cucle i varalice

Cucle i varalice
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san. Karakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 6m+ Otvor - prorez Za gustu hranu, brzi prot..
799,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Cucla 6 Plus za gustu hranu   Opis proizvoda:   U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san   Karakteristike:   ..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san. Karakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 0-6m Prikladna za novorođenčad i decu koja se doje 2 ko..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san. Karakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 1-6m 2 komada u pakovanju 2 otvora Spor protok Mleko teče brzinom koju o..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa tri otvora srednjeg protoka. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san. Karakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 3-6m Srednji protok sa 3 otvora Mleko teče brinom koju od..
799,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL 3M+ VARIJABILNA   Opis proizvoda:     Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ve..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL 6M+ Y- REZ ZA KASASTI OBROK   Opis proizvoda:   Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilo..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL BRZ PROTOK 6M+​   Opis proizvoda:   Avent cucla natural sa 4 otvora i brzim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve sada jo&s..
899,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural sa 4 otvora i brzim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve. Karakteristike: Za decu uzrasta od 6m+ 4 otvora za brzi protok Avent nova cucla pomaže ..
822,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SA PROREZOM ZA KAŠASTU HRANU Opis proizvoda:   Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanju..
822,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SPOR PROTOK 1M+    Opis proizvoda:   Avent cucla natural sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve&n..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SREDNJI PROTOK 3M+​   Opis proizvoda:   Avent cucla natural sa 3 otvora i srednjim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve sad..
899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 76 (7 strana)