Apotekaonline
Korpa

Cucle i varalice

Cucle i varalice
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 6m+ Otvor - prorez Za gustu hranu, b..
799,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Cucla 6 Plus za gustu hranu Opis proizvoda:  U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san Karakteristi..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 0-6m Prikladna za novorođenčad i decu koja se doj..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 1-6m 2 komada u pakovanju 2 otvora Spor protok Mleko teče brzi..
799,00 RSD
Brend: AVENT
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa tri otvora srednjeg protoka. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA Za uzrast 3-6m Srednji protok sa 3 otvora Mleko teče brinom..
799,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL 3M+ VARIJABILNA   Opis proizvoda:    Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke,..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL 6M+ Y- REZ ZA KASASTI OBROK   Opis proizvoda:  Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostr..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL BRZ PROTOK 6M+​  Opis proizvoda:  Avent cucla natural sa 4 otvora i brzim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve ..
899,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural sa 4 otvora i brzim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.Karakteristike:Za decu uzrasta od 6m+ 4 otvora za brzi protok Avent nova cucla ..
822,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SA PROREZOM ZA KAŠASTU HRANUOpis proizvoda: Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe za gušću hranu, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji..
822,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SPOR PROTOK 1M+  Opis proizvoda:  Avent cucla natural sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačn..
899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA NATURAL SREDNJI PROTOK 3M+​ Opis proizvoda:  Avent cucla natural sa 3 otvora i srednjim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčev..
899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 76 (7 strana)