Apotekaonline
Korpa

Muška kolekcija

Muška kolekcija

Brend: ROSENSERIEN
Nežan, efikasan i nešto više od dezodoransa koji vodi sveže duže. Dezodorans ima bazu organska Aloe Vera Gel. Sadrži prirodne soli koje sprečavaju mirise. Svež miris citrusa, uključujući i sandalovina. SASTOJCI: Aloe barbadensis leaf juice, Potassium alum, Glycerin, Alla..
2.343,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Gel efikasno čisti i omekšava bradu pre brijanja. Čisti duboko,koža je osvežena , čista i meka. Gel pomaže vašu kožu za regulisanje lojnih žlezda i držI endokrini sekreta na normalnom nivou.Primeniti na lice i vrat.Pogodan je za sve tipove kože .  Sastojci..
3.145,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
 Krema koja se lako apsorbuje i daje kozi vlaznost i hranljivost ne čineći kožu masnom. Ima umirujuće i hidratantni efekat i sadrži vitamin E, bogat Argan ulje i paracress koji imaju dokazanu efekat na bore. Sastojci: Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Sodium stearoyl..
3.638,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Blagi šampon za telo i kosu. Sadrži Argan Ulje koji štiti , hrani i jača kosu i kožu. Argan ulje je bogato omega masnih kiselina, vitamina E i pro – vitamina A. Pogodan za sve tipove kose i kože. Pogotovo za suvu i osetljivu kožu temena glave. SADRŽAJ: Came..
2.718,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Osvežavajući tonik  koja se koristi nakon čišćenja i brijanja. Daje svež osećaj , zatvara pore i vraća i pH kože. Takođe radi kao prevoznik vlage , tako da  krema za lice lakše i dublje ulazi u kožu. Sadrži umirujuće hamamelisa.Pogodan je za sve tipove kože .Pako..
2.543,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)