Apotekaonline
Korpa

O nama

Apoteka Online je deo apoteke "Alek" koja je osnovana 2014. godine. Kolektiv čine diplomirani farmaceuti i farmaceutski tehničari koji se dugi niz godina bave poslovima u okviru farmacije. Naš rad prati stalno profesionalno usavršavanje svih zaposlenih, kao i zakonom obavezne kontinuirane edukacije. Svi farmaceuti kao i farmaceutski tehničari poseduju licencu za rad u zdravstvenoj ustanovi i teže zajednickom cilju - znanjem i ljubaznošću izaći u susret potrebama svih korisnika usluga apoteke.

Osim primene aktuelnih naučnih rezultata u apotekarskoj praksi, mi držimo i korak sa novim trendovima u komunikaciji sa korisnicima usluga.

Naše iskustvo pokazuje da je korisnicima usluga zbog nedostatka vremena, neophodna apoteka kojoj mogu pristupiti u bilo koje vreme, i sa bilo koje lokacije. Vođeni takvim potrebama korisnika usluga, doneli smo odluku da ponudimo nov, savremen i dostupan način za informisanje i kupovinu. Tako je započet projekat www.apotekaonline.rs. Apoteka Online ima za cilj da korisnicima usluga:

  • ponudi uslugu online farmaceuta
  • olakša pristup informacijama o određenim preparatima, njihom delovanju i načinu primene, interakcijama, neželjenim dejstvima , načinu čuvanja
  • pruži informacije o ceni proizvoda, popustima i akcijama
  • omogući naručivanje preparata kojih nema u standardnoj ponudi ovog sajta.

kao i da korisnika usluga:

  • poštedi svih neprijatnosti vezanih za narušavanje privatnosti, a koje su posledica kupovine u punoj apoteci
  • poštedi Vas traženja preparata po raznim lokacijama, čekanja u redovima, itd..


Apoteka "Alek"
Trg oslobođenja 6A, 26220 Kovin
PIB: 108597640
Mat. broj: 08947783