Apotekaonline
Korpa

Eucerin

EUCERIN JE MEDICINSKA MARKA ZA NEGU KOŽE KOJU DERMATOLOZI PREPORUČUJU RADI VISOKE DELOTVORNOSTI I ODLIČNE PODNOŠLJIVOSTI KOMBINOVANE SA OSEĆAJEM PRIJATNOSTI NA KOŽI. DERMATOLOZI DAJU PREDNOST EUCERIN MEDICINSKOJ NEZI KOŽE KOJA PRUŽA OSEĆAJ PRIJATNOSTI I MNOGOBROJNIM PROIZVODIMA ZADOVOLJAVA RAZLIČITE POTREBE KOŽE. EUCERIN POVEZUJE DELOTVORNOST I VISOKU PODNOŠLJIVOST SA PRIJATNIM OSEĆAJEM KOŽE.

 

Brend: EUCERIN
Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka u Eucerin Acute Balsamu za usne čini ga visoko delotvornim rešenjem za izrazito suve, grube ili ispucale usne. Eucerin balsam za usne je takođe pogodan za upotrebu na perioralnoj regiji oko usana i oko usta i za tretman stanja kao &sca..
779,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu-preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Važno je zaštititi kožu od intolerancije i alergijskih reakcija, pa je stoga Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenilaprečišćena formulacij..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka -SymSitive..
2.140,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant intensive sprej je namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. Njegova jedinstvena 72-časovna formulacija daje pouzdanu, dugotrajnu zaštitu od obilnog znojenja i neprijatnog mirisa. Pogodno za osetljivu kožu. Delovanje: Sadrži visoke koncentracije dva..
1.080,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On  je stvoren za ljude koji se jako znoje. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i ženama i muškarcima. Svojstva: Pogodno za osetljivu kožu. Delovanje: Sadrži visoku koncentraciju&nb..
1.080,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Eucerin Antipigment fluid iz linije Anti-age, zbog jedinstvene kombinacije prirodne dioične kiseline i UVA i UVB-zaštitnih faktora (SPF30), predstavlja efikasnu zaštitu od hiperpigmentacije. Zahvaljujući ovoj zaštiti, usporava se sinteza pigmenta melanina. Krajnji efekat je ubla..
3.219,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka..
1.549,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema  koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatk..
1.850,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF15 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF25 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Komplet se sastoji od: Eucerin AQUAporin ACTIVE lagane hidratantne kreme za lice 50ml i Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida za čišćenje 200ml ​AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA! Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice je osvežavajuća hidratantna krema k..
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glatkom i blistavom. Ona takođe smanjuje pojavu nadutosti i tamnih kolutova oko očiju. Koži je potrebn..
1.630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 134 (12 strana)