Apotekaonline
Korpa

MUSTELA LINIJA ZA SUVU KOŽU


Ova linija proizvoda je posebno formulisana da od rođenja (1) dubinski hrani epidermis beba i dece sa suvom kožom. Bogati hranljivim sastojcima, ovi proizvodi pomažu da se obnovi kožna barijera i zaštiti od spoljašnjih uticaja, vraćajući koži osećaj prijatnosti i mekoću. (1) Uključujući novorođenčad sa jedinice intenzivne nege.

Brend: MUSTELA
MUSTELA HRANLJIVA COLD KREMA ZA LICE 40MLOpis proizvoda:Momentalno hrani suvu kožu, sa dugotrajnim efektom. Hidrira Obnavlja kožnu barijeru. Štiti bogatstvo ćelija novorođenčadi (1), beba i dece. INOVACIJA: Dokazana efikasnost na patentiranom modelu suve kože S..
894,24 RSD 993,60 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA HYDRA STICK SA COLD KREMOMOpis proizvoda:Hrani i štiti.Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran uz nadzor dermatologa i pedijataraOdlična podnošljivost.Hipoalergen – Formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija.Ne sadrži paraben, ftalate..
0,00 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA LOSION SA COLD KREMOMOpis proizvoda: Posebno formulisano za upotrebu od prvog dana*, Mustela Bébé Zaštitno mleko za telo sa Cold kremom je idealno za svakodnevnu hidrataciju suve kože:Hrani i umiruje suvu kožu zahvaljujući hranjivom i zaštitno..
1.353,78 RSD 1.504,20 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA MLEKO ZA ČIŠĆENJE SA COLD KREMOMOpis proizvoda:Efikasno i nežno eliminiše nečistoće. Pomaže u hidrataciji i čini kožu novorođenčeta (1), beba i dece nežnom.Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran pod nadzorom dermatologa i pedijataraOdlična podno&sc..
0,00 RSD
Brend: MUSTELA
Specijalno formulisan za upotrebu od prvog dana, Mustela Bébé Nežni Sapun sa Cold kremom je idealan kao deo svakodnevne higijene za privremeno stanje suve kože ili izrazito suvu kožu beba. Mustela Nežni Sapun sa Cold kremom u kontaktu sa vodom kremasto peni uz poznati Mustela miris. L..
707,00 RSD 717,60 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA ULJE ZA KUPANJEOpis proizovda:Ulje za bebe i decu za osetljivu i suvu kožu, od rođenja pa na dalje.SVOJSTVA: • Nežno čisti kožu.• Hrani kožu i nadoknađuje vlažnost izgubljenu kupanjem, i suvoću koju izaziva tvrda voda.• Čini kožu novorođenčeta(1), bebe i deteta mekom i glatkom.&..
3.716,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)