Apotekaonline
Korpa

Oprema i dodaci za kupanje

Oprema i dodaci za kupanje
Brend: AVENT
Popust: 20%Akcija traje dok traju zalihe.Philips Avent aparat za negu i čišćenje lica vam donosi tehnologiju pomoću koje cete svakodnevnu negu kože podići na sasvim novi nivo, bez dodatnog napora. Nežan način da ostavite svoju kožu mekanom, čistom i sjajnom. ..
16.990,00 RSD
Brend: CANPOL
Potpuno novi način merenja bebine temperature Lako očitavanje temperature Napravljeno od čistog silikona Bezbedno za Vaše dete Lagano za održavanje..
999,00 RSD
Brend: CANPOL
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od prirodnih vlasi..
529,00 RSD
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj..
270,00 RSD
Velika i široka anatomska kadica sa stalkom koja prati bebin rast. Opremljena sa dva sedišta, jedno koje obezbeđuje maksimalnu sigurnost za dete od 0-6 meseci, dok drugo omogućuje detetu da sedi potpuno sigurno od 6+ meseci.Karakteristike:Ima otvor sa poklopcem za ispuštan..
4.560,00 RSD
Praktična, udobna i čvrsta ležaljka koja obezbeđuje sigurnost bebe Sprečava klizanje u kadici Učiniće da kupanje Vaše bebe bude prava zabava Lako se održava..
599,00 RSD
Praktični rešenje za novorođenčad i za malo stariju decu.Karakteristike:Ravno dno 100cm Ima dve pregradice za držanje sapuna i drugih higijenskih proizvoda..
1.260,00 RSD
Praktični rešenje za novorođenčad i za malo stariju decu.Karakteristike:Ravno dno 84cm Ima dve pregradice za držanje sapuna i drugih higijenskih proizvoda..
1.140,00 RSD
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj..
336,00 RSD
Set za higijenu sadrži makazice, grickalicu i turpiju fino oblikovane za precizno i bezbedno skraćivanje dečijih noktiju Ručice su obložene plastikom koja omogućava lako držanje i rukovanje..
299,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Uz ovu patkicu nema potrebe da brinete da li je voda u kadi previše topla za kupanje Preslatka patka ima sigurnosni disk na dnu koji pokazuje kada je voda previše topla Savršena veličina za male ruke Patkica pluta po vodi Može se koristiti od rođenja..
479,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Mekani bokalčić za ispiranje šampona tokom kupanja Nema oštrih ivica, pa je smanjena mogućnost da se dete povredi Sprečava da voda i sapunica dođu u kontakt sa očima deteta Poseduje gumeni rub pomoću koga nežno prijanja uz detetovo čelo Namenjeno deci starijoj od 6 meseci..
749,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)