Apotekaonline
Korpa

Igre

Igre
Brend: PINO TOYS
PINO ALATOpis proizvoda: Set „Alat“ svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Ovaj set detetu nudi raznovrsne mogućnosti za praktične manipulativne aktivnosti kao što su: provlačenje, zavijanje,..
3.171,84 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKA IGRA UHVATI JABUKEOpis proizovda:Budi pažljiv i strpljiv, koncentriši se, postavi svoje jabuke na drvo i pobedi!pažnja koncentracija fokus spretnost balansiranje strpljenje manuelne veštine kvalitetno drvo, fina obrada sigurne ivice, netok..
1.585,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DOMINEOpis proizovda:Igračka se sastoji od 55 drvenih domina podeljenih na 2 kvadrata na kojima su prazna polja ili polja na kojima je upisano od jedne do devet belih tačaka.Igra je vrlo zabavna, ali i obrazovna – korisna je za razumevanje matematičkih pojmova, uvežbavanje matematič..
515,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima divljih životinjaPomažu deci u razvoju sposobnosti povezivanja boja i parova i odlična su zabava za sve uzraste. Drvena kutija je pogodna za čuvanje i nošenje.28 delova DIMENZIJE: 18,5x10x5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine  ..
676,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima domaćih životinja.Pomažu deci u razvoju sposobnosti povezivanja boja i parova i odlična su zabava za sve uzraste. Drvena kutija je pogodna za čuvanje i nošenje.28 delova DIMENZIJE: 18.5x10x5cm MATERIJAL: Zdravo drvo (bor) UZRAST: Nije za decu..
676,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima geometrijskih oblika.Pomažu deci u razvoju sposobnosti povezivanja boja i parova i odlična su zabava za sve uzraste. Drvena kutija je pogodna za čuvanje i nošenje.28 delova DIMENZIJE: 18,5x10x5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine  ..
660,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima voća.Pomažu deci u razvoju sposobnosti povezivanja boja i parova i odlična su zabava za sve uzraste. Drvena kutija je pogodna za čuvanje i nošenje.-28 delova DIMENZIJE: 18,5x10x5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine  ..
676,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima zastava.Pomažu deci u razvoju sposobnosti povezivanja boja i parova i odlična su zabava za sve uzraste. Drvena kutija je pogodna za čuvanje i nošenje.28 delova DIMENZIJE: 18,5x10x5cm MATERIJAL: Zdravo drvo (bor) UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine&..
660,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DOMINE PREMIJUMOpis proizovda:Domine – igračka se sastoji od 55 drvenih domina podeljenih na 2 kvadrata na kojima su prazna polja ili polja na kojima je upisano od jedne do devet belih tačaka.Igra je vrlo zabavna, ali i obrazovna – korisna je za razumevanje matematič..
1.036,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DRUŠTVENA IGRA DUM DUM DUMOpis proizovda:Igrajte Dum Dum Dum – društvenu igru koja je proglašena za najbolju igračku 2018. godine!Autorska igra Uroša Petrovića – DUM DUM DUM nastala u saradnji sa Pino Toys brendom, dono..
2.322,24 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DRUŠTVENA IGRA MARTINA ZAGONETNA KUTIJAOpis proizovda:Društvena igra Martina zagonetna kutija je igračka nastala u saradnji kompanije JamaxM sa Urošem Petrovićem, autorom serijala knjiga o zelenokosoj devojčici Marti Smart kojim je inspiris..
2.322,24 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DRVO RAVNOTEŽEOpis proizovda:Igra, mašta, vežbanje, učenje, takmičenje – Pino Toys Drvo ravnotežerazvoj preciznosti pokreta vežbe koordinacije oko-ruka razvoj mašte i kreativnosti usvajanje znanja o ravnoteži didaktička igra za jedno ili dvoje dece kvalitetno dr..
1.348,03 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)