Apotekaonline
Korpa

METABOLIČKI PROGRAM KOD KANCERA

Metabolički proizvodi kao deo Metaboličkog programa kod kancera

Metabolizam je sveukupno funkcionisanje organizma. Da bi naše telo funkcionisalo kako treba svi njegovi atributi ( fizički, mentalni i duhovni) moraju da budu u harmoniji. Postizanje ovog cilja u fokusu je Metaboličkog programa.

"Klasična medicina tretira ove ćelije kao rezultat napada određenog virusa, bakterije, kancerogenog faktora ili neke traume kao što je udarac. U lečenju koristi hemoterapiju, zračenje, hirurgiju..“Suština je da ni jedan od tih tretmana neće pomoći ako u organizmu kisela sredina ostane", zaključuje dr. Morišita.
Do istog ili sličnog  zaključka je došlo mnogo istraživača, često u isto vreme, potpuno nezavisno. I to je logično, jer se sa napretkom biohemije dolazilo do novih saznanja o funkcionisanju ćelije.
Kancer je elektro-biohemijski poremećaj koji nastaje na nivou ćelije i sve alternativni pristupi usmereni su ka tom cilju - uspostavljanju pravilnog elektro-hemijskog procesa, ne samo u kancerogenoj ćeliji, već u čitavom organizmu.

Ceo tekst možete pročitati OVDE.

 

 
Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
11.625,00 RSD
Planetary Herbals, AHCC (Active Hexose Correlated Compound) 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN Opis proizvoda:·         Značajno poboljšava imuni odgovor· ..
0,00 RSD
Klinički dokazan preparat sa najjačim antioksidansima600 mg alfa-lipoinske kiselineZa maksimalnu zaštitu ćelija od oksidativnog stresaKao dodatak terapiji dijabetesaEfikasan kod periferne polineuropatije (smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve)Usporava starenjePomaže u borbi protiv malignih obolj..
0,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ARGININE PLUSOpis proizvoda:Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše..
3.842,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA CULEVIT TABLETEOpis proizvoda:Proizvod pomaže u jačanju ćelijskog i opšteg imuniteta."Pasivni anti-tumor odbrambeni sistem." Zbog različitih uzroka (nepravilna ishrana, stres, starost, pojava bolesti itd.) dolazi do smanjenja odbrambenih materija i delotvor..
5.867,00 RSD
Brend: OSTALO
CHLOROXYGEN® – SUPER HRANA BROJ 1KONCENTROVANI HLOROFIL + KISEONIK16 PUTA JAČA KONCENTRACIJA HLOROFILA OD STANDARDAOpis proizvoda:Povećajte svoje energetske nivoe prirodno sa ChlorOxygenom. Na ovaj način dobijate energiju bez šećera, kofeina, ili drugih stimulansa...
5.250,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ L-ARGININE 500Opis proizvoda:L-Arginin je poluesencijalna aminokiselina što znači da se u određenim okolnostima ne stvara u dovoljnim količinama u organizmu pa se unosi putem hrane. L-arginin ulazi u sastav proteina. Ima brojne funkcije u biohemiji organizma od kojih su naj..
899,00 RSD
Enzimi pankreasa formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera, ova enzimska formula čisti krvne sudove od amiloidnog plaka.Pankreatski enzimi: Pankreatski enzimi formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera. Pankreas luči enzime koji pomažu varenje i na taj način pomažu prirodnoj odbrani organiz..
0,00 RSD
Brend: NOW
NOW L-ARGININE KAPSULE Opis proizvoda:L-arginin je uslovno esencijalna amino kiselina. Prirodni izvori arginina su jezgrasti plodovi, mrki pirinač, suvo grožđe, čokolada, susam i namirnice bogate proteinima. L-arginin učestvuje u sintezi DNK, i uključen je u metabolizam i izlučivanje uree..
3.799,00 RSD
Brend: NOW
NOW L-ARGININE KAPSULE Opis proizvoda:L-arginin je uslovno esencijalna (esencijalna za decu i sportiste) aminokiselina. Prirodni izvori arginina su jezgrasti plodovi, mrki pirinač, suvo grožđe, čokolada, susam i namirnice bogate proteinima.L-arginin učestvuje u sintezi DNK, i uključen j..
1.699,00 RSD
ModificovaniCitrusPectinPectaSol-CDr. IsaacEliazM.D., L.AcOpis proizvoda: Modifikovani limunov pektin (MCP) je dobijen iz kore i pulpe limuna. MCP se dobija na dva načina, ili preradom limunovog pektina u laboratoriji toplotom i promenom pH vrednosti, ili što se..
8.540,00 RSD
Brend: RABENHORST
RABENHORST SOK OD CVEKLE 750mlCvekla je dobro poznati lek za malokrvnost, detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta, te je veoma popularna kod sportista jer povećava izdržljivost kod vežbanja i ima učinak prirodnog dopinga.Cvekla je jedinstvena zbog visokog sadržaja antikancerogenih materija i k..
439,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)