Apotekaonline
Korpa

Čišćenje lica i tela

SEBAMED PREPARATI ZA ČIŠĆENJE NE SADRŽE ALKALIJE, IMAJU pH VREDNOST 5.5 I  ČUVAJU ZAŠTITNI KISELI OMOTAČ KOŽE, POJAČAVAJU NA TAJ NAČIN NJENU FUNKCIJU BIOLOŠKE BARIJERE. BLAGE I AKTIVNE MATERIJE ZA PRANJE ŠTITE KOŽU OD ISUŠIVANJA.

Brend: SEBAPHARMA
-  pH vrednost specifična za ravnotežu mikro-flore -  Umirujuća anti-bakterijska svojstva bisabolola neguju osetljivu genitalnu oblast -  Aloja uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože -  Profilaktička zaštita od bakterijskih i gljivičnih infekcija -  Nega tokom menst..
823,00 RSD
Brend: SEBAPHARMA
-  Adekvatna podrška terapiji za higijenu žene  -  Blago čišćenje obezbeđuje pouzdanu higijenu i održavanje fiziološke ravnoteže sluzokože -  Prirodno umirujuća i regenerativna svojstva biljnog ekstrakta hamamelis virginiana kombinovana sa pantenolom ublaža..
717,00 RSD
Brend: SEBAPHARMA
SEBAMED SAPUN ZA NEGU TELA 100gSapun za temeljno čišćenje kože bez isušivanja sa pH 5.5.- Za blago i temeljito čišćenje pora kože- Aktivna supstanca za čišćenje na bazi amino kiselina za kremasu penu i poboljšani osećaj na koži- Sadrži amino kiseline i dodatke za hidrataciju koji pogoduju koži- Obez..
370,00 RSD
Brend: SEBAPHARMA
-  Nežno i dubinski čisti kožu -  Alantoin i Pentavin čine kožu mekom i glatkom  -  Pantenol regeneriše kožu -  Preporuka za normalnu i masnu kožu  -  Posebno pogodna za osetljivu i problematičnu kožu -  Pomoćna terapija kod infekcija kože, akni, atopij..
839,00 RSD
Brend: OSTALO
-  Nežno čisti i hrani kožu tokom tuširanja -  Sprečava gubitak vlage i čini kožu mekom i glatkom  -  Sadrži visoko efikasan kompleks za negu sa preko 50% lipida -  Preporuka za suvu, osetljivu i normalnu kožuPAKOVANJE: 200ml..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)