Apotekaonline
Korpa

Eucerin sun akcija -30% do 31.08.2023.

Brend: EUCERIN
EUCERIN ACTINIC CONTROL ZA ZAŠTITU KOŽE LICA OD SUNCA SPF 100 - Preparat za prevenciju aktinične keratoze
Eucerin actinic control za zaštitu kože lica od sunca spf 100 - preparat za prevenciju aktinične keratoze može da se koristi kao pomoćni tretman za aktiničnu keratozu.Aktinična keratoza je najčešće stanje pre kancera na koži, i ako se ne leči, može preći u nemelanomski rak kože (karcinom skvamozn..
3.450,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTI-AGE FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30 - Preparat za sve tipove kože
Eucerin anti-age fluid za zaštitu od sunca spf 30 - preparat za sve tipove kože je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan namenjen svim tipovima kože.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutr..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTI-AGE FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50 - Preparat za sve tipove kože
Eucerin anti-age fluid za zaštitu od sunca spf 50 - preparat za sve tipove kože je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan namenjen svim tipovima kože.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutr..
2.632,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN DRY TOUCH GEL-KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30+ - Preparat za osetljivu kožu
Eucerin dry touch gel-krema za zaštitu od sunca spf 30+ - preparat za osetljivu kožu umiruje kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem.Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu. Ovaj izrazito lagani gel-krem preparat za zaštitu od sunca brzo se upija, ostavlja 0% trag..
2.425,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN DRY TOUCH GEL-KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za osetljivu kožu
Eucerin dry touch gel-krema za zaštitu od sunca spf 50+ - preparat za osetljivu kožu umiruje kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem.Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu. Ovaj izrazito lagani gel-krem preparat za zaštitu od sunca brzo se upija, ostavlja 0% trag..
2.530,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL TONIRANI GEL-KREM ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA SPF 50+ SVETLA - Preparat za masnu kožu
Eucerin oil control tonirani gel-krem za zaštitu kože od sunca spf 50+ svetla - preparat za masnu kožu štiti masnu kožu i kožu sklonu aknama od oštećenja izazvanog suncem, uz pomoć napredne spektralne tehnologije i zaštite od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS).Preparat takođe nudi 12h kontr..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL TONIRANI GEL-KREM ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA SPF 50+ TAMNA - Preparat za masnu kožu
Eucerin oil control tonirani gel-krem za zaštitu kože od sunca spf 50+ tamna - preparat za masnu kožu štiti masnu kožu i kožu sklonu aknama od oštećenja izazvanog suncem, uz pomoć napredne spektralne tehnologije i zaštite od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS).Preparat takođe nudi 12h kontro..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL ZA ZAŠTITU MASNE KOŽE OD SUNCA SPF 30+ - Preparat za zaštitu lica za svaki dan
Eucerin oil control za zaštitu masne kože od sunca spf 30+ - preparat za zaštitu lica za svaki dan je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere1 širokog sprektra za visoku UV za..
2.142,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN OIL CONTROL ZA ZAŠTITU MASNE KOŽE OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za zaštitu lica za svaki dan
Eucerin oil control za zaštitu masne kože od sunca spf 50+ - preparat za zaštitu lica za svaki dan je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere1 širokog sprektra za visoku UV za..
2.436,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ - Preparat za sve tipove kože
Eucerin pigment control fluid za zaštitu od sunca spf 50+ - preparat za sve tipove kože je pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože koji sprečava pojavu hiperpigmentacija izazvanih suncem.Efikasno štiti kožu od opekotina, UV indukovanog starenja i pojave pigmentnih fleka. Smanjuje hi..
2.630,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL TONIRANI FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ SVETLI - Preparat za zaštitu kože lica
Eucerin pigment control tonirani fluid za zaštitu od sunca spf 50+ svetli - preparat za zaštitu kože lica je preparat za svaki dan namenjen da pomogne u prevenciji nastanka hiperpigmentacije izazvanih suncem.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za v..
2.630,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN PIGMENT CONTROL TONIRANI FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ TAMNI - Preparat za zaštitu kože lica
Eucerin pigment control tonirani fluid za zaštitu od sunca spf 50+ tamni - preparat za zaštitu kože lica je preparat za svaki dan namenjen da pomogne u prevenciji nastanka hiperpigmentacije izazvanih suncem.Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za vi..
2.630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)