Apotekaonline
Korpa

Dijabetes-Šećerna bolest

Dijabetes kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži dijetetske suplemente koji pomažu kod oba tipa dijabetesa.

Dijabetes je hronična bolest kod koje organizam ili ne proizvodi ili neadekvatno koristi hormon pankreasa insulin. Dijabetes takođe može biti kombinacija oba mehanizma. Insulin kontroliše koncentraciju šećera (glukoze) u krvi i količinu šećera (glukoze) koji se apsorbuje u ćelijama. Kako mozak koristi isključivo glukozu, neophodno je da se nivo šećera održava na zadovoljavajućem minimumu.


Ecomer je preparat koji se koristi za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma. ECOMER DELUJE NA: -  Uspostavljanje imuno-balansa organizma -  Štiti od infekcija, prehlade i gripa -  Odličan je kod alergija -  Reguliše nivo bele i crvene krvne loze - &nbs..
3.920,00 RSD
Popust: 20% Akcija traje dok traju zalihe. Alphalipoin®forte -  Snažan antioksidans -  Štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala -  Bez nelagode u stomaku -  Dodatak ishrani Alphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu,..
850,00 RSD 1.020,00 RSD
R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode. Sastav..
1.155,00 RSD 1.359,00 RSD
Brend: STRONG NATURE
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULE Opis proizvoda: Alfalipoinska kiselina se preporučuje kao dodatak ishrani sa antioksidativnim efektom. Delovanje: Alfalipoinska kiselina je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi, tako da do..
1.799,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA MEAL TIME, TABLETE ZA ŽVAKANJE Opis proizvoda: Meal Time je ukusna tableta za žvakanje, koja potpomaže varenje. Glavni sastojak ovog preparata je papain, prirodno jedinjenje veoma slično enzimima koji razlažu proteine. Namenjeno je razlaganju proteina u našoj ishrani, čime se..
999,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ORGANIC ACAI Opis proizvoda: Acai je bobičasto voće, endem koji raste u prašumama Amazone. Od kada je otkriveno da južnoamerički urođenici koriste ovu biljku za tretiranje različitih tegoba, interes za nju ne prestaje te se sprovode istraživanja o pozitivnim dejstvima asaija na zdr..
5.319,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ORGANIC ACAI Opis proizvoda: Acai je bobičasto voće, endem koji raste u prašumama Amazone. Od kada je otkriveno da južnoamerički urođenici koriste ovu biljku za tretiranje različitih tegoba, interes za nju ne prestaje te se sprovode istraživanja o pozitivnim dejstvima asaija na zdr..
15.516,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA VITAL 0 TABLETE Ljudi sa krvnom grupom tipa 0 koja je evolutivno najstarija, najbolje su se prilagodili konzumaciji mesa. Na taj način najlakše zadovoljavaju potrebe tela za gvožđem, ali im je potrebna suplementacija određenih vrsta vitamina B. Naš preparat pod imenom Vital 0..
3.999,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA VITAL A TABLETE Multivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog bilja posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom A. Proizvodi Vital predstavljaju efikasnu multivitaminsko - mineralnu formulu obogaćenu biljem. Krvna grupa A je nastala pre oko 15 – 25 hiljada godina u vr..
3.999,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA VITAL AB TABLETE Multivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog biljaposebno koncipiran za osobe s krvnom grupom AB. Evolutivno najmlađa krvna grupa je kombinacija krvnih grupa A i B. Odgovarajuća dijeta za ovu krvnu grupu je mešovita, ali konzumiranje povrća daj..
3.999,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA VITAL B TABLETE Multivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog bilja ,posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom B. Krvna grupa B je nastala tokom migracija ljudske populacije tokom prilagođavanja promenjivim klimatskim uslovima. Njihova ishrana je tipično mešov..
3.999,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ IMUNO DIRECT Delovanje: Za zdravlje i jak imunitet neophodan je adekvatan unos bitnih hranljivih sastojaka. Proizvod sadrži cink, selen, histidin i vitamin C u praškastom obliku sa ukusom narandže. Sastojci doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 163 (14 strana)