Apotekaonline
Korpa

Oprema za dojenje

Oprema za dojenje
Brend: AVENT
Avent pumpica za izmuzavanje mleka bez BPA:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice Nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka Pumpica ima mekane jastučice za masažu Pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na fla&scaron..
6.600,00 RSD
Brend: AVENT
Noćna zastita šireg oblika za dodatnu zaštitu kada ste u ležećem položaju   Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom Prirodni materijali Zaštita od klizanja lepljivim trakama Dermatološki ispitano..
990,00 RSD
Brend: AVENT
Više komfornija, više prirodnog mleka Dok pumpa grudi, masira mekoćom jastuka Više udobnih položaja Brzo i jednostavno se podešava..
16.999,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenjeKarakteristike:Više komfornija, vi&scaro..
15.549,00 RSD
Brend: AVENT
Posebno su mekani i nežni pa dobro prijanjaju uz kožu Sadrže prozračan sloj sa velikom moći upijanja, zaštitna folija sprečava vraćanje vlage na kožu, bradavica je suva, a odeća se ne prlja Zaštitna čipka sprečava klizanje ispod odeće Mogu se prati u veš mašini 6 ..
1.367,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT KREMA ZA BRADAVICE 30 mlOpis proizvoda:Vlaži i omekšava suve i osetljive bradaviceKarakteristike:Tokom trudnoće ih mažite jednom ili dvaput na dan kako biste kožu pripremili za dojenje Posle porođaja ih mažite posle dojenja ili kad god zatreba kako bi koža osta..
1.499,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpa za izdajanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Kada udobno sedite i kada ste opušteni tokom pumpanja, mleko lakše protiče.Karakteristike:Ručna pumpica za izmazanje mleka Omogućava izmazanje, sakuplj..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
 Avent Ručna Pumpica za Izmazanje + Gratis Tuferi za Grudi (Noćni)  Opis proizvoda:  Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se ..
5.460,00 RSD
Brend: AVENT
Sve što je potrebno za izmazanje i održavanje zalihe mleka.U setu se nalazi:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice/poklopcem za levak pumpice 2 Flašice (125ml) 1 ekstra nežna cucla za novorođenče Torba na rame..
6.599,00 RSD
Brend: AVENT
Jednostavan način za korekciju ravnih ili uvučenih bradavica izum vodećeg britanskog plastičnog hirurga Nežnim usisavanjem izvlače se bradavice u malu plastičnu kapicu Nakon nekoliko nedelja kontinuiranog nošenja bradavice ostaju trajno izvučene U pakovanju se nalazi: 1 Niplette, 2 x ja..
4.968,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.   Sadrži:Manuelna pumpica sa stalkom za fla&..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
Kompletan paket za mame koje doje: dnevni i noćni jastučići za grudi, jastučići sa termogelom, višekratni jastučići za odeću, krema za negu bradavica i torbica. Jastučići sa termogelom koji se zagrejani stavljaju na grudi pre dojenja, a ohlađeni na bolne grudi.Karakteristike: Priprem..
4.176,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)