Apotekaonline
Korpa

Bebi oprema

Bebi oprema na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu autosedišta, sedeljki za bebe, hranilica, kolica, kolica za blizance, flašice, ljuljaške, noćne lampe, nosiljke, kadice.

Bebi oprema i Apoteka online nude proizvode najpoznatijih stranih brendova kao što su: AVENT, INGLESINA, PEG- PEREGO, LORELLI BERTONI, 4 MOMS i drugi.


Brend: AGU
AGU GIRAFFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER
AGU Giraffe beskontaktni toplomer meri temperaturu bez dodirivanja kože. Potrebna je samo 1 sekunda da se temperatura ocita sa tacnošcu od ±0,2°C. Signalizira završetak merenja i obaveštava zvučnim i svetlosnim signalom ako je temperatura povišena. AGU Giraffe beskontaktni toplomer može takođe merit..
6.980,00 RSD
Brend: AGU
AGU PENGUIN NAZALNI ASPIRATOR
AGU Penguin nazalni aspirator za udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decu.  AGU Penguin nazalni aspirator je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju in..
5.640,00 RSD
Brend: AGU
AGU TOPLOMER INFRACRVENI SMART BRAINY
AGU toplomer infracrveni smart brainy čini merenje temperature i čuvanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Temperatura se može meriti na dva načina: merenjem u unutrašnjosti ušnog kanala ili na čelu. Vrednosti merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU aplikaciji. Istorija merenja se takođe čuva i..
8.349,00 RSD
Brend: AGU
AGU WALLY PAMETNA VAGA ZA BEBE
Agu Wally pametna vaga za bebe sa stadiometrom čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Agu Wally pametna vaga za bebe se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je ..
12.942,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT BEBI ALARM - VIDEO MONITOR DIGITALNI
Avent bebi alarm - video monitor digitalni video nadzor za vaše dete danju i noću, savršen kvalitet slike i zvuka.Karakteristike:Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300m.Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50m.Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta.2,7 inča LCD monitor savršene čistoć..
27.504,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1
Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
13.662,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Karakteristike:Podesiv po visini.Mala veličina za sterilizaciju cucli.Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora).Velika za sterilizaciju flašica.Potrebno je oko 10 minuta da prip..
11.899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU 3 U 1
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja.Karakteristike:Podesiv po visini.M..
16.999,00 RSD
Brend: INGLESINA
INGLESINA TORBA AVIO LIGHT BLUE
INGLESINA TORBA AVIO LIGHT BLUEOpis proizvoda:Rameni kaiš koji se može ukloniti Postavljeno jastuče na ramenom kaišu za udobnije nošenje Široki untrašnji odeljci za smeštanje stvari Spoljni džep sa zatvaranjem na magnet Ojačano dno Lako se posta..
6.999,00 RSD
SINOMARIN MINI SPRAY
Sinomarin® Mini SprayOpis proizvoda: KLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVO100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODASPREJ BOČICA SA PUMPICOMPre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, koje se nalazi unutar pakovanja.Sinomarin® ..
559,00 RSD
Brend: AGU
AGU BRUSHY PAMETNA ČETKICA ZA ZUBE ZA DECU
AGU Brushy pametna četkica za zube za decu je četkica koja će naučiti dete pravilnom pranju zuba. AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i ..
12.510,00 RSD
Brend: AGU
AGU BUBBLY MULTIFUNKCIONALNI KETLER 6 U 1
AGU Bubbly multifunkcionalni ketler 6 u 1 je uređaj koji poseduje kombinaciju svih potrebnih funkcija za pripremu zdravih obroka. AGU Bubbly multifunkcionalni ketler 6 u 1 kombinuje sve operacije koje su potrebne za pripremu zdravih obroka za bebe. Ovaj sveobuhvatni proizvod kombinuje nekoliko koris..
11.373,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 1321 (111 strana)