Apotekaonline
Korpa

Preparati koji se piju

Preparati koji se piju
Brend: KRKA
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezultate. Uputstvo sač..
160,00 RSD
Brend: ANAFARM
B12 BIOVIT - lingvalete Metilkobalamin 1000 µg - Biološki aktivni oblik vitamina B12Preparat B12 BIOVIT sadrži vitamin B12 u aktivnom obliku koji se brzo apsorbuje u ustima i odmah koristi u organizmu. Upotreba lingvaleta B12 BIOVIT, kao dodatak ishrani, najkomforniji je način za e..
519,00 RSD
Brend: RAZNO
Najsavremenija tehnologija,omogucila je usitnjavanje bisera skoljke do najfinijih nano-cestica koje se lako i potpuno apsorbuju.Biser – zelatinozna kapsula nano bisernog praha (250mg)SASTAV: -  Bio-aktivni kalcijum (Ca) -  15 aminokiselina (aspartatna kiselina, treonin, ser..
1.629,00 RSD
Uživajte u višestrukoj koristi Centruma za vaše zdravlje i poboljšanju kvaliteta života. Da bismo sve to postigli, moramo sebi obezbediti najbolju podršku u vidu dobro izbalansirane ishrane. Kako telo uz svakodnevnu pojačanu aktivnost koristi vitamine i minerale, njihova..
972,90 RSD
JAČA OTPORNOST ORGANIZMAEchinacea se već vekovima u tradicionalnoj medicini koristi kao lekovita biljka. Deluje stimulativno na bela krvna zrnca i pokazuje protivupalno i antivirusno delovanje. Takođe se ističe njena uloga kod gljivičnih infekcija. Brojnim studijama je potvrđeno da Echinacea jač..
1.440,00 RSD
Brend: ANAFARM
FERO B12 - tablete za žvakanje Preparat FERO B12 doprinosi: stvaranju crvenih krvenih zrnaca i hemoglobinasmanjenju umora i iscrpljenostiodržavanju normalnog energetskog metabolizmanormalnoj funkciji imunog sistema.Gvožđe doprinosi i normalnom transportu kiseonika u telu.Vitami..
475,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON ENERGY SPRAY VITAMIN B12Opis proizovda:Nova formula Jamieson Vitamin B12 Energy Sprey-a oslobađa 500 mikrograma vitamina B12 u jednoj sekundi. Vitamin B12 je posebno važan za zdravlje nervnih ćelija, stvaranje genetskog materijala organizma i crvenih krvnih zrnaca što indire..
1.749,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE FEROACTIV B12Opis proizvoda:Vitamini i minerali u sastavu FeroActiva B12 doprinose boljoj iskoristljivosti gvožđa u organizmu i učestvuju u normalnom formiranju eritrocita.Tako, Vitamin C doprinosi povećanju apsorpcije gvožđa. Bakar doprinosi transportu gvožđa, dok Vitamin B2 pomaže ..
639,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE RIBLJE PERLICE A i D VitaminiOpis proizvoda:Riblje perlice sa vitaminima A i D su dodatak ishrani koji je namenjen deci starijoj od tri godine i odraslima, kao svakodnevna dopuna Omega-3 masnih kiselina, vitamina A i  D.Vitamini A i D doprinose normalnoj funkciji imunog sistema...
379,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE RIBLJE PERLICE D i E VitaminiOpis proizvoda:Riblje perlice sa vitaminima D i E su dodatak ishrani, koji je namenjen deci starijoj od tri godine i odraslima, kao svakodnevna dopuna Omega-3 masnih kiselina, vitamina D i  E.Ovo je unapređena formulacija Ribljih perlica sa povećanim..
455,00 RSD
Brend: ELEPHANT Co.
SASTAV: 800 mg lanenog ulja, 90 mg ulja žutog noćurka, 60 mg devičanskog maslinovog ulja, 30 mg ulja pšenične klice, 10 mg ulja ploda makadamije.OSOBINE I DEJSTVO: MEGA OMEGA, svojim optimalnim sadržajem masnih kiselina, omogućava zdravo funkcionisanje kardiovaskularnog sistema. Omega masne..
0,00 RSD
Brend: MERZ
MERZ SPEZIAL DRAŽEJEOpis proizvoda:Merz Spezial dražeje predstavljaju dodatak ishrani specijalno formulisan za postizanje lepe, zdrave i sjajne kose, kože i jakih noktiju. Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i nutrijenata neophodnih za zdravu kožu, kosu i nokte, koji obezbeđuju telu suspstan..
1.313,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)