Apotekaonline
Korpa

Nega kose

Nega kose
Brend: EUCERIN
Proizvodi linije Dermo Capillaire su namenjeni za dnevno pranje i negu kose i kože glave. Kliničke i dermatološke studije su potvrdile odličnu podnošljivost na koži i visoku efikasnost. Testirani su na osetljivoj koži. Eucerin Dermo Capillaire šampon sa ureom nežno čisti kožu gl..
899,00 RSD
Brend: EUCERIN
Za svakodnevno pranje masne kose, sa tvrdokornom peruti Pogodan za korišćenje kod osoba sa seboreičnim dermatitisomPosebne osobine:    Dugotrajno smanjuje masnu perut uz pomoć klimbazola i pirokton-olamina     Štiti kožu glave od iritacije..
970,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire gel šampon protiv peruti je specijalno kreiran za masnu perut i seboreični dermatitis. Za masnu perut. Svojstva:Bez boja, Bez parabena, Bez silikona, Bez alkalnih sapuna.Delovanje: Nežno uklanja lepljive žute ljuspice sa kože glave i kos..
1.055,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire krem šampon proiv peruti je specijalno kreiran za suvu perut. Za suvu perut. Svojstva:Bez boja, Bez parabena, Bez silikona, Bez alkalnih sapuna.Delovanje: Nežno uklanja bele ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje i kontroli&scaron..
1.055,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Zdrava koža ima pH vrednost 4,5 do 5,5 što je čini blago kiselom. Ova prirodna kiselost štiti vašu kožu od štetnih bakterija i ostalih materija, tako da kada se ta ravnoteža poremeti, na primer, toplotom, hladnoćom, oboljenjima, kozmetičkim preparatima ili stresom, može s..
699,00 RSD
Brend: EUCERIN
-  Efikasno i dugotrajno otklanja perut -  Smanjuje iritaciju temena glaveSadrži 3,5% Azol-aktivnog depoa sa Klimbazolom,Oktopiroksom i Polidokanolom.Uspešno uklanja perut i sprečava njogovo ponovno nastajanje.Osetijivom temenu glave je potrebno posebno blago čiš..
1.099,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)