Apotekaonline
Korpa

Posude za hranjenje

Posude za hranjenje
Brend: MUNCHKIN
Munchkin plastična činija Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodna za miktoralasnu pećnicu Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici Na dnu činije se nalazi guma koja sprečava klizanje činije prilikom hranjenja deteta..
609,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Munchkin set činija za hranjenje se sastoji od pet činija različitih boja Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodne za miktoralasnu pećnicu Pogodne za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
749,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Dispanzer ima tri komore koje su idealne formule u prahu ili cerealije. Rotirajući poklopac omogućava pojedinačno pražnjenje komora. U jedan odeljek staje 8g Dispanzer ima odvojivi poklopac koji punjenje i čišćenje čini lakim Ovako spakovana hrana se lako priprema, bez nereda, bez obzira gd..
559,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Užina će biti izvan činije tek kada vi želite Činija ima specijalno dizajnirani poklopac, gumirano-neklizajuće dno, ručke i otporna je na padove Mekane klapne na poklopcu za lak pristup sadržaju Čvrst poklopac sprečava prosipanje Savršeno za kola i putovanje U posudicu možete staviti žit..
649,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Munchkin plasični tanjirić sa tri pregrade Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodan za miktoralasnu pećnicu Pogodan za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici Na dnu tanjira se nalazi guma koja sprečava klizanje tanjira prilikom hranjenja deteta..
505,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Munchkin set tanjirića za hranjenje se sastoji od pet tanjirića različitih boja Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodni za miktoralasnu pećnicu Pogodni za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
745,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Činija sa vakuumom U pakovanju se nalaze 3 činije i poklopac za najmanju Neklizajuće drške Činije su čvrsto povezane uz vakuum Čvrst poklopac sprečava prosipanje Može se prati u mašini za pranje sudova Idealne su za uzrast preko 6 meseci..
1.429,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)