Apotekaonline
Korpa

Sportske povrede

Sportske povrede
Brend: REGINA
Đavolja kandža ili harpagofit je biljka koja potiče iz porodice susama i dolazi iz Južne Afrike. Svoj naziv dobila je po korenu koji podseća na kandžu i koji se najviše koristi u lečenju. Danas se Đavolja kandža dosta upotrebljava u Evropi za lečenje artritisa i reume. Nemačka je zvanično od..
369,00 RSD
Brend: ESI
NO-DOL KOLAGEN TABLETE DUO PACK Opis proizvoda: NODOL® KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C.    Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju..
2.790,00 RSD 2.790,00 RSD
FLEX-A-MIN FORTEK OMPLEKS je optimalna kombinacija glukozamin sulfata i hondroitin sulfata uz vitamin C i mangan za očuvanje i obnavljanje zglobova. Glukozamin sulfat je važan faktor u izgradnji zglobnih struktura, veziva, tetiva, ligamenata, zglobne tečnosti, a nalazi se i u nekim drugim delovima n..
2.350,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
KOLAGENEZIN Opis proizvoda: Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože. Proizvod Kolagenezin sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena koji je najsličniji ljudskom kolagenu. Glavna razlika između ribljeg i svih ostalih vrsta kolagena je u nje..
1.656,00 RSD
Brend: ESENSA
KONJSKI BALSAM QUICK Opis proizvoda: Quick Konjski balsam je proizvod formulisan na bazi prirodnih sastojaka. U sebi sadrži etarska ulja nane i eukaliptusa, koji na mestu primene dovode do poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića i ublažavanja upala. Visok procenat mento..
417,00 RSD
REUMEL-D KOD REUMATSKIH TEGOBA Opis proizvoda: Zahvaljujući bogatoj kombinaciji lekovitih biljaka, Reumel-D ublažava simptome reumatizma, dovodi do smanjenja ukočenosti i bola u zglobovima i olakšava njihovu pokretljivost. Kod lumboišijalgije sanira bolove u lumbalnom delu kičme, kuk..
750,00 RSD 750,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Rumalaya je polikomponentni ajurvedski proizvod nastao pažljivom kombinacijom biljaka i minerala bez neželjenih efekata, po recepturi indijske tradicionalne ajurveda medicine. Koristi se kao alternativa ili kao ađuvantni preparat kod zglobnih i parazglobnih oboljenja. Koristi se u hroničnoj terapiji..
815,00 RSD
Brend: NATURES AID
SERAPEPTAZA 80.000 IU Opis proizvoda: Dodatak ishrani sa enzimom serapeptidazom.Film obložene tablete sa entero oblogom omogućavaju   siguran prolazak kroz želudac bez rasvaranja. Da li ste znali? Ovaj specifični enzim se dobija iz  enterobakterije Seratia spp  E- 1..
897,00 RSD
Brend: Aleksandar MN
SERRAP MD 60000 SPU Opis proizvoda: SEČE BOL - ELIMINIŠE OTOKNAJKVALITETNIJA SEROPEPTAZA SERRATIA E-15 DIREKTNO IZ JAPANA- Efikasno uklanja bol i otok.- Smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar.- Poboljšava dejstvo antibiotika.- Pospešuje razvod..
1.295,00 RSD
Brend: Aleksandar MN
SERRAP MD FORTE 120000 SPU Opis proizvoda: SEČE BOL - ELIMINIŠE OTOKNAJKVALITETNIJA SEROPEPTAZA SERRATIA E-15 DIREKTNO IZ JAPANA- Efikasno uklanja bol i otok.- Smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar.- Poboljšava dejstvo antibiotika.- Pospešuje..
1.065,00 RSD
ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL, aktivni vodonik 110ml Opis proizvoda: Prvi i jedini gel u svetu zasnovan na revolucionarnom otkriću, a koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih naučnih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika, koji se danas smatra najmoćnijim p..
1.299,00 RSD
ALLGA SAN AKUT GENU Opis proizvoda: Prirodni preparat za masažu kolena sa efektom zagrevanja. Ubrzava cirkulaciju i eliminiše medijatore zapaljenja, neguje i opušta opterećena kolena kroz blagotvornu masažu. Takodje, svojim blagim efektom zagrevanja, opušta mi&scaron..
599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 152 (13 strana)