Apotekaonline
Korpa

Jajnici, menopauza i PMS

Jajnici, menopauza i PMS kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrzi kompletu ponudu vitamina, minerala i ostalih dijetetskih suplemenata za lečenje i ublažavanje simptoma menopauze, pms-a i sindroma policističnih jajnika.

Sindrom policističnih jajnika (PCOS) najčešći je endokrinološko-ginekološki poremećaj kod žena i pogađa 5 do 10 odsto žena reproduktivne dobi. Najčešći je uzrok ženskog steriliteta.

Menopauza u užem smislu označava poslednju menstruaciju žene i predstavlja kraj njenog reproduktivnog perioda.
Postmenopauza je period koji nastupa posle menopauze i deli se na ranu (do 70. godine ) i kasnu (posle 70.godine) postmenopauzu ili seijum.
Klimakterijum označava period kada počinje gašenje reproduktivne funkcije žene i obuhvata perimenopauzu i prvih 10 godina postmenopauze.

PMS obuhvata čitav niz simptoma i osećanja. Mogu biti blaga, a ponekad prilično izražena.

Brend: BILJE BORČA
Phyto Femme kreiran je sa željom da što više pomogne ženama da se izbore sa jednim od najosetljivijih perioda u životu.Pažljivo odabrana kombinacija bilja ublažava tegobe menopauze, a njihovo blago delovanje smanjuje napetost, uznemirenost, nesanicu, učestalost valunga, pojačano zn..
685,00 RSD
AVEMALINA TABLETEOpis proizvoda:List maline sadrzi B, C i E vitamine, kalcijum, hrom, gvozdje, magnezijum, kalijum, selen, mangan, fosfor. Alkaloid fragrin pomaze u odrzavanju tonusa misica karlicnog dela i materice. Lekovitost listova maline je mnogo veca od lekovitosti plodova. Zato je i zovu..
540,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA MENOPAUSAL FORMULAOpis proizvoda:Multivitaminski preparat koji sadrži i lekovito bilje, čiji sastav je usklađen s promenjenim potrebama za vitaminima i mineralnim materijama u vreme menopauze. Njegovi sastojci doprinose optimalnom radu metabolizma i ublažuju neugodne simptome meno..
6.052,00 RSD
Brend: RAZNO
FEMARELLEOpis proizvoda: Femarelle predstavlja novi aspekt u tretmanu menopauze kao selektivni modulator estrogenskih receptora za ublažavanje simptoma menopauze i očuvanja zdravlja kostiju, neposredno pre, tokom i nakon menopauze kod žena. Aktivni sastojci Femarelle&..
3.450,00 RSD
Brend: ESENSA
FEMEVALL TABLETEOpis proizvoda:Femevall je prirodni proizvod sa 5 aktivnih principa koji svojim sinergističkim delovanjem omogućavaju optimalan efekat kod prevazilaženja problema prelaznog doba žene i kao odlična podrška u regulisanju poremećene hormonske ravnoteže. Crvena dete..
1.224,00 RSD
Femmabiotic kapsuleJedinstvena inovativna kombinacija 4 soja laktobacila.Najveći broj laktobacila u jednoj kapsuli - 7 x 10 9.Specijalno formulisan i prilagođen ženama svih životnih dobi.Delovanje:FemmaBiotic obnavlja vaginalnu floru, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanakvaginalnih i urinarn..
559,00 RSD
GOODWILL REMIFEMINOpis proizvoda:Remifemin je biljni lek koji uspešno pomaže u redukciji tegoba u menopauzi. Ne sadrži fitoestrogene – nema dejstvo na tkivo dojke. Nemački proizvod koji ima preko 50 godina tradicije, dovoljan je garant kvaliteta leka, čija je bezbednost i efikasnos..
967,00 RSD
LUPRINN® sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji deluje povoljno na simptome menopauze. Aktivna komponenta proizvoda dobijena iz ekstrakta šišarica hmelja, 8-prenilnaringenin je najpotentniji fitoestrogen koji pokazuje izraženu estrogenu aktivnost, i ima strukturalne sličnosti i profil delovanja ..
1.080,00 RSD 1.200,00 RSD
LV PHARM NATURAL TWIST FAVEOpis proizvoda:Natural Twist Fave je dijetetski proizvod namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFI..
1.464,00 RSD
Brend: HEALTH AID
MENOVITAL TABLETEOpis proizvoda:Menovital ® tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- I postmenopauze. Originalna formulacija koja kombinuje niz vitamin, minerala I biljaka radiregulacije hormonske aktivnosti.Bogata je sojinim izoavonima, žaljom i drugim traditionaln..
2.539,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
NoStressPMS kapi sadrže plod konopljike koja pozitivno deluje na hormonsku ravnotežu žena i održavanje normalnog menstrualnog ciklusa…NoStressPMS kapi sadrže etanolni ekstrakt ploda konopljike (Agni casti fructus). Konopljika deluje na nivo progesterona i snižava nivo prolaktina. Deluje na..
540,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Šta su Refemin® kapsule?Refemin kapsule je dijetetski supplement sa ekstraktom korena cimicifuge, namenjen ženama u predmenstrualnom periodu i u periodu menopauze.Pakovanje: 30 želatinoznih kapsula Kada i kome su namenjene?Cimicifuga racemosa doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti u meno..
675,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 124 (11 strana)