Apotekaonline
Korpa

AFRODITA MEN

AFRODITA MEN
AFRODITA BABY NATURAL BADEMOVO ULJEOpis proizvoda:BABY&MOM NATURAL Bademovo ulje 125ml za osetljivu kožu dojenčadi , trudnica i dojilja-sinergija dragocenog potpuno prirodnog bademovog i suncokretovog ulja-bogata nega, nežna masaža, smanjena pojava tamnih mrlja i strija-derma..
650,00 RSD
AFRODITA BABY NATURAL PENA ZA BEBEOpis proizvoda:Nova, vrlo nežna dečja kozmetika s prirodnim bio-nevenom sadrži do 96,5% sastojaka prirodnog porekla. Izabrali smo samo najbolje sastojke i spojili ih u vrhunskim formulama koje osetljivoj dečjoj koži pružaju izvrsnu zaštitu i iznad sve..
450,00 RSD
AFRODITA KIDS NATURAL PENA ZA KOSU I TELOOpis proizvoda:Afrodita kods natural pena za kosu i telo je preparat u službi vaših najmlađih koji nežno čisti, smiruje i neguje kožu.Proizvod čine:- bogata pena za razigrane trenutke- dermatološki testirana formula s hipoale..
450,00 RSD
AFRODITA MEN 24H AGE PROTECT KREMAOpis proizvoda:Afrodita men 24h protect krema obogaćuje i održava vlagu u koži te nadoknađuje brijanjem odstranjene lipide. Na površini kože stvara zaštitni film koji usporava prerano starenje kože i nastanak bora. Krema se lepo upija, ne ..
859,00 RSD
AFRODITA MEN 24h HYDRA EXTREME KREMAOpis proizvoda:Afrodita men 24h hydra extreme je lagana, brzo upijajuća formula nadoknadi, brijanjem, odstranjene lipide te nudi trenutno »ekstremno« vlaženje svih vrsta kože s dugoročnim rezultatima, koji se manifestuju u povećanoj čvrsto..
859,00 RSD
AFRODITA MEN 5D ULJANI GEL ZA TUŠIRANJE i BRIJANJEOpis proizvoda:Afrodita men 5d gel za tuširanje i brijanje neguje vašu kožu, lice & telo. Njegovom primenom stvarate trenutni osećaj svežine na koži. Ne sadrži paraben ni silikon u svom sastav..
269,00 RSD
AFRODITA MEN BALZAM POSLE BRIJANJAOpis proizvoda:Afrodita men balzam posle brijanja laganom teksturom koja se brzo upije ne masti kožu i ne zatvara pore. U trenu obnavlja zalihe vlage, umiruje kožu, blago je dezinfikuje i osvežava put. Zbog ugrađenog niacina - vitamin B3 - smanjuje mogućnost..
699,00 RSD
AFRODITA MEN CITY ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJEOpis proizvoda:Afrodita men city šampon i gel za tuširanje neguje vašu kosu, lice & telo. Njegovom primenom stvarate trenutni osećaj svežine na koži. Ne sadrži paraben ni silikon u svom sast..
269,00 RSD
AFRODITA MEN EXTRA SENSITIVE LOSION POSLE BRIJANJAOpis proizvoda:Afrodita men losion posle brijanja laganom teksturom koja se brzo upije ne masti kožu i ne zatvara pore. Namenjen je za sve tipove kože. Snagom kamilice i niacina nežno umiruje od brijanja nadraženu kožu, pruža joj vlaznost te ..
245,00 RSD
AFRODITA MEN GENTLE ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJEOpis proizvoda:Afrodita men gentle šampon i gel za tuširanje neguje vašu kosu, lice & telo. Njegovom primenom stvarate trenutni osećaj svežine na koži. Ne sadrži paraben ni silikon u svom ..
269,00 RSD
AFRODITA MEN LOSION POSLE BRIJANJAOpis proizvoda:Afrodita men losion posle brijanja laganom teksturom koja se brzo upije ne masti kožu i ne zatvara pore. Namenjen je za sve tipove kože.Pakovanje: 120ml..
225,00 RSD
AFRODITA MEN SPORT ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJEOpis proizvoda:Afrodita men sport šampon i gel za tuširanje neguje vašu kosu, lice & telo. Njegovom primenom stvarate trenutni osećaj svežine na koži. Ne sadrži paraben ni silikon u svom sa..
269,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)