Apotekaonline
Korpa

Ostale igračke

Ostale igračke
Brend: CHICCO
Igračka u obliku gola Kada je gol postignut, aktiviraju se slavljenička svetla i zvukovi Sadrži mekanu loptu Razvija motoričke veštine i koordinaciju pokreta Postoje tri vrste igre: penali, zlatni gol i izazov Postoji 5 nivoa težine Igračka je pogodna i za kućnu upotrebu i za igru napol..
6.649,00 RSD
Brend: CHICCO
Igračka sa zanimljivim kotrljajućim lopticama i životinjama Nudi više zabavnih aktivnosti Koristi 2x"AA" 1,5V baterije Uzrast: 9m+..
5.120,00 RSD
Brend: CHICCO
Igračka u obliku alata za pecanje Sadrži zabavni štap za pecanje koji se aktivira kada je riba upecana, uz vesele zvukove i svetla Sadrži ostrvo na kome dete može da stoji dok peca i time razvija osećaj za ravnotežu Postoje 2 modela igre koji podstiču razvoj ravnoteže i koordinacije pokret..
4.690,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PAS AKROBATA Opis proizovda: Kuca koji pomera ruke, noge, repić... koji su od drveta. Da, to je Cubika PAS AKROBATA. Svi njegovi delovi se pomeraju i zbog toga uveseljavaju decu koja žele da probaju sve položaje u kojima kuca može da se nađe. Ovo je igr..
862,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PECANJE Opis proizovda: 12 drvenih ribica i dve pecaljke zaduženi su da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštrava ..
1.540,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA GEOMETRIJSKI OBLICI Opis proizovda: Ovo je zabavna matematika za najmlađe. Za decu koja još uvek nisu počela da broje i nemaju mišljenje da je matematika „teška“ nauka. Cubika GEOMETRIJSKI OBLICI od dece traže – da se igra..
1.380,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KONJIĆ Opis proizovda: Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – KONJIĆ će vam pomoći u tome. Zato što svojim simpatičnim izgl..
1.295,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCA Opis proizovda: Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – KUCA će vam pomoći u tome. Zato što svojim simpatični..
1.295,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - RIBICA Opis proizovda: Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – RIBICA će vam pomoći u tome. Zato što svojim simpatičnim izgl..
1.065,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - PATULJCI Opis proizovda: Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – PATULJCI. 13 elemenata sa ilustracijama patuljaka, njihovih kućica i životinja, p..
1.180,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - RIBICE Opis proizovda: Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – RIBICE. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj od 2..
1.180,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA KULA (10 elemenata) Opis proizovda: Cubika DRVENA KULA – blokovi za igru, izuzetno su prijatnih, nežnih boja i specijalno su dizajnirani da poslagani čine zanimljivu, šarenu kulu. Deset delova kule se slažu po njihovom određenom obliku, a samo pravilno poslagani čin..
1.520,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 85 (8 strana)