Apotekaonline
Korpa

FITNESS

FITNESS
Brend: CALIVITA
CALIVITA BURN ONEOpsi proizvoda:Kompleksna formula koju preporučujemo osobama koje žele podstaći i ubrzati metaboličke procese, kao i povećati energiju. Osim što je ugodnog ukusa limuna, s Burn One neće vam biti dosadno!Sadrži kapsaicin, L-karnitin, k..
4.507,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izb..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izbo..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po ..
16.195,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE FIRST SPREJOpis proizvoda:Aloe First je izvrstan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože. Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe Vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i jeda..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE HEAT LOTIONOpis proizvoda:Aloe Heat Lotion (popularno nazvana "Crvena krema ili krema koja greje")Nakon dugog i napornog dana, svima nam je poznat osećaj umomih, bolnih mišića leđa, ruku i nogu.  Sada je dovoljno samo posegnuti za Aloe Heat Lotionom! Ovaj bla..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE MSM GELOpis proizvoda:Kada tražite sredstvo za smirivanje kože, posegnite za Aloe MSM Gelom. MSM je skraćenica za metil-sulfonil-metan, organski sumpor koji se nalazi u gotovo svim živim organizmima. Zapravo, sumpor čini trećinu najrasprostranjenijih materija u našem telu. Dr..
0,00 RSD
Brend: NATURES AID
GLUCOZAMIN MSM I HONDROITINOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa glukozaminom, metilsulfonilmetanom, hondroitinom i vitaminom C za normalnu funkciju hrskavice.Da li ste znali?Ljudski organizam sintetiše glukozamin, ali ga je potrebno unositi i putem hrane ili suplemenata. Glukozamin deluj..
1.504,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
GOOD-BYE KILOGRAMIOpis proizvoda:Preparat je namenjen regulaciji telesne težine, dovodi do gubitka telesne mase. Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu i održavaju je na tom nivou.Goodbye kilogrami ubrzavaju metabolizam, a time pojačavaju potrošnju masnoća, što dovodi..
828,00 RSD
Brend: OSTALO
HIT U SVETU! GRAND ENERGY SHOT 25mlOpis proizvoda:BRZO PODIŽE ENERGIJU I MENTALNU BUDNOST! 6-12 SATI ENERGIJE ODMAH!PRIRODAN UKUS ČOKOLADE SA LEŠNIKOM.ODMAH SPREMNO ZA PIĆE! POGODNO ZA VEGANE SAMA 1 AMPULA dnevno! VEĆA KONCENTRACIJA PRIRODNOG KOFEINA 7 VITAMINA..
155,00 RSD
Brend: Gymstick
Box rukavice renomirane firme Gymstick.Dostupne u veličinama : M i L..
2.999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 56 (5 strana)