Apotekaonline
Korpa

FITNESS

FITNESS
Brend: CALIVITA
CALIVITA BURN ONE
CALIVITA BURN ONEOpsi proizvoda:Kompleksna formula koju preporučujemo osobama koje žele podstaći i ubrzati metaboličke procese, kao i povećati energiju. Osim što je ugodnog ukusa limuna, s Burn One neće vam biti dosadno!Sadrži kapsaicin, L-karnitin, k..
5.492,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKER
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izb..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKER
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izbo..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKER
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po..
16.195,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+PINK SHAKER
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po ..
16.195,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
GOOD-BYE KILOGRAMI
GOOD-BYE KILOGRAMIOpis proizvoda:Preparat je namenjen regulaciji telesne težine, dovodi do gubitka telesne mase. Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu i održavaju je na tom nivou.Goodbye kilogrami ubrzavaju metabolizam, a time pojačavaju potrošnju masnoća, što ..
930,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
GOOD-BYE KILOGRAMI KESICE
Good-bye kilogrami kesice sadrže L-karnitin, bromelain, ekstrakte ploda garsinija i lista zelenog čaja, i hrom.Ova pažljivo odabrana kombinacija biološki aktivnih jedinjenja uz pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost može doprineti kontroli telesne težine na zdrav i prirodan način, bez osećaja ..
1.584,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK BOX RUKAVICE
Box rukavice renomirane firme Gymstick.Dostupne u veličinama : M i L..
2.999,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK GYM BAR ZA VRATA
Gym bar za vrata renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
2.300,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK JUMP ROPE CHROME
Gymstick Jump rope chrome ( vijača ) renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
950,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK KETTLEBELL-DVD
 Gymstick fitness lopta sa rukohvatom renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 3, 8, 10, 12 i 16 Kg..
1.840,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK MEDICINSKA LOPTA
 Gymstick medicinska lopta renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 1 i 3 Kg..
2.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 59 (5 strana)