Apotekaonline
Korpa

FITNESS

FITNESS
Brend: CALIVITA
CALIVITA BURN ONEOpsi proizvoda:Kompleksna formula koju preporučujemo osobama koje žele podstaći i ubrzati metaboličke procese, kao i povećati energiju. Osim što je ugodnog ukusa limuna, s Burn One neće vam biti dosadno!Sadrži kapsaicin, L-karnitin, k..
4,507.00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izb..
16,195.00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izbo..
16,195.00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po..
16,195.00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po ..
16,195.00 RSD
Brend: NATURES AID
GLUCOZAMIN MSM I HONDROITINOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa glukozaminom, metilsulfonilmetanom, hondroitinom i vitaminom C za normalnu funkciju hrskavice.Da li ste znali?Ljudski organizam sintetiše glukozamin, ali ga je potrebno unositi i putem hrane ili suplemenata. Glukozam..
1,504.00 RSD
Brend: MAX MEDICA
GOOD-BYE KILOGRAMIOpis proizvoda:Preparat je namenjen regulaciji telesne težine, dovodi do gubitka telesne mase. Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu i održavaju je na tom nivou.Goodbye kilogrami ubrzavaju metabolizam, a time pojačavaju potrošnju masnoća, što ..
930.00 RSD
Brend: OSTALO
HIT U SVETU! GRAND ENERGY SHOT 25mlOpis proizvoda:BRZO PODIŽE ENERGIJU I MENTALNU BUDNOST! 6-12 SATI ENERGIJE ODMAH!PRIRODAN UKUS ČOKOLADE SA LEŠNIKOM.ODMAH SPREMNO ZA PIĆE! POGODNO ZA VEGANE SAMA 1 AMPULA dnevno! VEĆA KONCENTRACIJA PRIRODNOG KOFEINA 7 VITAMINA..
155.00 RSD
Brend: GYMSTICK
Box rukavice renomirane firme Gymstick.Dostupne u veličinama : M i L..
2,999.00 RSD
Brend: GYMSTICK
Gym bar za vrata renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
2,300.00 RSD
Brend: GYMSTICK
Gymstick Jump rope chrome ( vijača ) renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
950.00 RSD
Brend: GYMSTICK
 Gymstick fitness lopta sa rukohvatom renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 3, 8, 10, 12 i 16 Kg..
1,840.00 RSD
Showing 1 to 12 of 55 (5 Pages)