Apotekaonline
Korpa

Steznici i dodaci

Steznici i dodaci
Brend: MUELLER
Steznik za zglob, za oba stopala. Elastičan u oba smera, preko ahilove pete, tako da omogućuje potpuno kretanje stopala...
0,00 RSD
Brend: MUELLER
Hinged wraparound steznik za koleno- idealan za slaba kolena kojima je potrebna maksimalna unutrašnja podrška bez ograničenja u kretanju. Sa svake strane kolena su metalne sa tri zgloba koje stabilizuju koleno, ali ujedno omogućavaju punu pokretljivost prilikom aktivnosti...
0,00 RSD
Brend: MUELLER
Novi Mueller Performance rukav ima udoban elastičan vrh kako bi se sprečilo klizanje. Mekan materijal pomaže da se zadrži telesna toplota i smanji bol u laktu.BOJA: CrnaVELIČINA: Univerzalna  ..
3.759,00 RSD
Brend: MUELLER
Držač za ruku koji omogućuje potpunu zaštitu i onemogućuje bilo kakve pokrete, kako bi ruka ili lakat što pre zarasli. Prilagodljiv pojas oko ramena, odgovara levoj i desnoj ruci.VELIČINA: Univerzalna..
1.755,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- Omotavajući steznik za ručni zglobOpis proizvoda:Obmotavajući steznik za ručni zglob dizajniran tako da pruži podršku i zadrži toplotu u povređenom ručnom zglobu. Omča oko palca omogućava lako nameštanje.VELIČINA: Univerzalna..
1.810,00 RSD
Brend: MUELLER
Napravljen od recikliranog materijala, maksimalan nivo podrške za slaba, povređena i kolena osoba koje pate od artritisa. Metalne šarke štite kolena od hiperekstenzije (preteranog istezanja). Perforiana tkanina povećava propustljivost. Mek, ne naftnog porekla neopren, zadržava t..
8.211,00 RSD
Brend: MUELLER
Dizajniran da pomogne, ublaži bol i oticanje povezano sa Carpal Tunnel-ovim sindromom. Podržava slabe ili povređene zglobove i pri tom dozvoljava pun opseg pokreta palcem i prstima. Lagan i udoban za nošenje tokom celog dana i noći. Kontroliše i eliminiše mirise uzrokovane rasto..
4.232,00 RSD
Brend: MUELLER
Dizajniran za maksimalnu podršku i udobnost. Pomaže u sprečavanju povreda i obezbeđuje odličnu podršku za uganuća ili oslabljene zglobove. Ortoza posebno pojačana sa čeličnim oprugama za podršku i zaštitu. Visok prednji rez i uzak donji za slobodno kretanje stopala. Lagan..
5.050,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- PATELARNA TRAKAOpis proizvoda:Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju. Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa hondromalacije i  Osgood Schlatter-ove bolest..
1.990,00 RSD
Brend: MUELLER
MUELLER- Podesivi neoprenski steznik za lakatOpis proizvoda:Profesionalni steznik za lakat od neoprena sa čičak trakama, omogućava prilagodljivu kompresiju i istovremeno greje bolno mesto. Dimenzije 25-45cm oko lakta...
2.740,00 RSD
Brend: MUELLER
Podesivi steznik za koleno obezbeđuje čvrstu, udobnu kompresiju i održava čitav niz pokreta za slaba, povređena i kolena obolela od artritisa. Četiri kaiša omogućavaju podesivu kompresiju kako bi obezbedili maksimalnu efikasnot i prijatan osećaj. Meka neoprenska mešavina zadržava teles..
4.147,00 RSD
Brend: MUELLER
Steznik za zglobove koji se može podesiti bez skidanja cipela. Dizajniran da umanji bolove kod iščašenja i artritisa. Patentiran sistem obezbeđuje čvrsto vezivanje. Uklapa se u skoro sve veličine cipela.VELIČINA: Univerzalna..
3.575,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)