Apotekaonline
Korpa

Imunitet

TOCOPHEROL TABLETE
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: GALENIKA
TOCOPHEROL TABLETE
DEJSTVO: Vitamin E je najvažniji sastojak antioksidantnog sistema ljudskog organizma. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama, česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava na..
494,10 RSD 549,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA SOK OD CRNE RIBIZLE
Crne ribizle su dobar izvor vitamina C i rutina. Vitamin C je najpoznatiji po svojoj ulozi u održavanju imunološkog sistema. Ovaj sok od crnih ribizli sadrži više vitamina C nego odgovarajuća količina pomorandži. Sok je proizveden je od plodova crne ribizle iz biološkog uzgoja k..
555,00 RSD
PROBIOKID IMMUNO KESICE
SNIŽENA CENA -12 %
PROBIOKID IMMUNO KESICE
ProbioKid immuno® je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.Kom..
715,44 RSD 813,00 RSD
BECUTAN KIDS VITS B KOMPLEKS SIRUP
SNIŽENA CENA -31 %
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS B KOMPLEKS SIRUP
Becutan kids vits b kompleks sirup sa ukusom ananasa, sadrži kombinaciju 7 vitamina iz grupe B-kompleksa, namenjen je povećanju apetita kod dece.Rastvor za oralnu upotrebu becutan kids vits b kompleks doprinosi normalnom iskorišćavanju energije u organizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. B komple..
389,85 RSD 565,00 RSD
BECUTAN KIDS VITS MULTI OMEGA 3 - Sirup za decu
SNIŽENA CENA -31 %
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS MULTI OMEGA 3 - Sirup za decu
Becutan kids vits multi omega 3 predstavlja dodatak ishrani ukusa tropskog voća namenjen obogaćivanju dečije ishrane omega 3 masnim kiselinama, esencijalnim vitaminima i mineralima koji podržavaju intelektualni razvoj deteta, kao i razvoj i održavanje zdrave funkcije vida.Becutan kids vits multi ome..
679,65 RSD 985,00 RSD
BECUTAN KIDS VITS MULTIVITAMINI SIRUP 100ML
SNIŽENA CENA -31 %
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS MULTIVITAMINI SIRUP 100ML
Becutan kids vits multivitamini sirup sa ukusom pomorandže, sadrži kombinaciju 9 vitamina, namenjen je za dopunu ishrane i doprinosi rastu i razvoju dece.Becutan kids vits multivitamini je dodatak ishrani koji pruža podršku svakodnevnoj ishrani, te predstavlja dobar način za dopunu nutritivnih mikro..
389,85 RSD 565,00 RSD
OLIGOGAL Se KAPSULE
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: GALENIKA
OLIGOGAL Se KAPSULE
DEJSTVO: Prirodni dijetetski proizvod OLIGOGAL Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, s..
602,10 RSD 669,00 RSD
Brend: OSTALO
ZINKOSEL TABLETE
Za jači imunitet.ZINKOSEL je dijetetski proizvod koji se preporučuje u svim stresnim situacijama koje slabe prirodnu otpornost organizma.  Pojačava imunološki sistem: -  Usporava procese starenja -  Efikasan u borbi protiv stresa -  Smanjuje rizik od nastajanja ..
495,00 RSD
7NUTRITION VITAMIN D
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: 7NUTRITION
7NUTRITION VITAMIN D
Značaj vitamina D u organizmu je veoma veliki i ne postoji zamena za njega. Iako se ovaj vitamin sintetiše u organizmu, deficin vitamina D je vrlo česta pojava, naručito u toku zimskih meseci. On je neophodan kako za zdravlje kostiju, tako i za celokupno blagostanje organizma jer on čini prvu liniju..
801,55 RSD 943,00 RSD
ADRIEN GAGNON ZINC I VITAMIN C PASTILE
SNIŽENA CENA -19 %
ADRIEN GAGNON ZINC I VITAMIN C PASTILE
Adrien Gagnon Zinc + Vitamin C pastile su dodatak ishrani na bazi cinka i vitamina C, pastile sa ukusom šumskog voća.Delovanje: Doprinosi održavanju imuniteta Doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i masnih kiselina Doprinosi normalnoj sintezi proteina Doprinosi formira..
1.185,24 RSD 1.470,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BIO ENERGY
BIOTTA BIO ENERGYOpis proizvoda:Posle podneva energija vam znatno opada - ili se jednostavno osećate umorno? Svi imamo trenutke kada nas je jednostavno teško pokrenuti. Zato smo razvili Biotta Bio Energy sokove - organski voćni napitak sa prirodnim kofeinom i 100% voća. Biotta En..
455,00 RSD
Brend: BIOTTA
BIOTTA BREUS
BIOTTA BREUSOpis proizvoda:Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiskaSastav:cvekla, krompir, ro..
599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 1070 (90 strana)

Imunitet kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs predstavlja sve proizvode namenjene za odbranu vašeg organizma od virusa, infekcija, bakterija, parazita i drugih patogena.

Imunitet predstavlja sposobnost ljudskog organizma da se sopstvenim mehanizmima brani od virusa, infekcija, bakterija, parazita i drugih patogena. Imunološki sistem je temelj odbrane ljudskog organizma od napada stranih mikroorganizama, zasnovan na stvaranju antitela.