Apotekaonline
Korpa

Bezbednosni program

Bezbednosni program
Brend: AVENT
Popust: 10%Akcija traje dok traju zalihe.Avent video alarm, osim savršeno kvalitetnog zvuka, sada svoju bebu možete jasno videti danju i noću.Karakteristike:Prenosna jedinica dometa 150m Infracrveno svetlo za noćnu vidljivost omogućava stalni nadzor 2,4 inča LCD monitor..
22.799,00 RSD
Brend: AVENT
Avent video nadzor za vaše dete danju i noću, možete da zumirate, pomerate sliku, savršen kvalitet slike i zvuka.Karakteristike:Prenosna jedinica dometa 150m Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta 2,4 inča LCD monitor savršene čistoće slike i zvuka ..
31.700,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Digital Video Baby MonitorOpis proizvoda:Avent video nadzor za vaše dete danju i noću Privatna, sigurna veza putem tehnologije FHSS Savršen kvalitet slike i zvukaKarakteristike:Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300m Prenosna jedinica unutra&..
31.700,00 RSD
Lorelli Bertoni Auto Sedište F1 Blue&Grey 9-25kg   Opis proizvoda:  Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu.Mekani jastuci koji drže bebu i štite je sa svih strana.Odlična bočna zaštita. Jednostavno montiranje..
15.899,00 RSD
Brend: AVENT
Bebi alarm dodatna roditeljska jedinica, kompatibilna sa analognim monitorima SCD485 i SCD486. Aventovi analogni alarmi su odlični za nadzor beba, pružaju jasan zvuk sa kontrolom jačine zvuka, na zvuk se pali i svetlo kao dodatan signal roditelju, domet 150 metara.Karakteristike:Dodatna s..
5.760,00 RSD
Brend: AVENT
Aventovi analogni alarmi su odlični za nadzor beba, pružaju jasan zvuk sa kontrolom jačine zvuka, na zvuk se pali i svetlo kao dodatan signal roditelju, domet 150 metara.Karakteristike:Dve roditeljske jedinice za dodatnu mobilnost + jedna za dečiju sobu Savršeno čist zvuk, podesi..
12.299,00 RSD
Brend: AVENT
Ovaj Aventov bebi alarm omogućava komunikaciju izmedju deteta i roditelja, bez smetnji.Karakteristike:DECT tehnologija vam garantuje vezu bez smetnji sa 100% privatnosti Domet 300m ECO opcija za uštedu Kristalno čist zvuk Podesivost volumena 5 Led indikatora signaliziraju..
8.999,00 RSD
Brend: AVENT
Ovaj Aventov bebi alarm omogućava komunikaciju izmedju deteta i roditelja, bez smetnji.Karakteristike:Nema smetnji Domet 330m ECO opcija za uštedu Podesivost volumena Roditeljska jedinica sa punjačem za baterije (do 24 sata) Mogućnost komunikacije izmedju deteta i roditel..
11.890,00 RSD
Brend: AVENT
Avent alarm za bebe sa 0% smetnji, da uvek znate šta dete radi a da imate i slobodnog vremena.Karakteristike:Nula posto smetnji Domet 330 m Podesivost volumena i osetljivosti zvuka Roditeljska jedinica sa punjačem za baterije (24 sata) Mogućnost komunikacije između roditelj..
12.499,00 RSD
Brend: AVENT
Avent alarm sa roditeljskom jedinicom, omogućava komunikaciju izmedju roditelja i detata, bez smetnji.   Karakteristike:Nula posto smetnji Senzor za temperaturu za ugodnost boravka Domet 330 m ECO opcija za uštedu energije Podesivost volumena i osetljivosti zvuka Jedno..
16.490,00 RSD
Brend: AVENT
Avent alarm da uvek znate sta dete radi, pored bezbednosti pomaže i oko zdravlja, sadrži senzor za vlagu.Karakteristike:Nula posto smetnji Senzor za vlagu pomaze stvaranju zdravih uslova u prostoriji Senzor za temperaturu za ugodnost boravka Domet 330 m ECO opcija za uštedu..
18.810,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Vam nudi pouzdanu vezu da uvek budete u kontaktu sa bebom, projektor za zvezdano nebo i mp3 za umirivanje deteta.Karakteristike:Komunikacija ide u oba smera (čujete dete a i dete može Vas da čuje) Prijatno noćno svetlo i uspavanke za smirivanje bebe Kristalno čist zvuk Domet 3..
19.152,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)