Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Omni Biotic akcija -25% do 10.10.2022.

OMNI BIOTIC MIGRA - Preparat za glavobolju
SNIŽENA CENA -25 %
OMNI BIOTIC MIGRA - Preparat za glavobolju
Omni Biotic Migra je preparat za glavobolju. Pogodan za poboljšanje migrene i teške glavobolje (npr. glavobolja koja traje danima).Migrena simptomi:Migrena je vrsta jake glavobolje koja počinje naglo. Bol u glavi je obično pulsirajuć, zahvata jednu stranu glave, ali ponekad se dešava da zahvata i ob..
4.203,75 RSD 5.605,00 RSD
OMNI BIOTIC PANDA - Za nadutost kod trudnica i beba
Omni-biotic panda za nadutost kod trudnica i beba predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života kod nadutost stomaka.Specifičan mehanizam dejstva bakterijskih sojeva u Omni-biotic-u koji se sastoji u imunološkoj modulaciji i vraćanju balansa Th1/Th2 ćelija doprin..
5.605,00 RSD
OMNI BIOTIC STRESS REPAIR - Preparat za stres i depresiju
SNIŽENA CENA -25 %
OMNI BIOTIC STRESS REPAIR - Preparat za stres i depresiju
Omni Biotic Stress Repair je preparat za stres i depresiju koji se koristi kao pomoć pri odbrani organizma od stresa.Kada se čovek nađe u stresnoj situaciji, mozak u milisekundi oslobađa neurotransmitere (supstance koje posreduju u prenošenju električnih signala između ćelija) i hormone stresa.Krvni..
3.881,25 RSD 5.175,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)