Apotekaonline
Korpa

Akne i masna koža

Akne i masna koža
Brend: MURAD
 # ANTI-AGING SERUM ZA MASNU KOŽU # DEJSTVO I REZULTATI: -  Redukuje bore i akne. -  Čisti zapušene pore, neutralizuje bakterije sa površine kože, omogućava mlađi i zdraviji izgled -  Stimuliše sintezu kolagena   AKTIVNI S..
7.077,00 RSD
Brend: MURAD
 # KOREKTOR PROTIV AKNI I OŽILJAKA OD AKNI U DVE BOJE # DEJSTVI I REZULTATI: -  OIL – FREE formula tretira i isceljuje akne, a u isto vreme ih prekriva i dugo ostaje na koži -  Pomaže ozdravljenju kože -  Smanjuje pojavljivanje akni i ožiljaka ..
2.806,00 RSD
Brend: MURAD
# GEL ZA KOMPLETNU NEGU MASNE KOŽE I KOŽE SA AKNAMA #DEJSTVO I REZULTATI: -  Patented Delivery System – uklanja bakterije sa površine kože -  Vrši nežnu eksfolijaciju i kontroliše ponovno pojavljivanje akni -  Vraća koži zdrav i čist izgled ..
6.589,00 RSD
Brend: MURAD
# GEL ZA KOMPLETNU NEGU OSETLJIVE, MASNE I KOŽE SA AKNAMA #DEJSTVO I REZULTATI: -  Bezuljni hidratantni gel, koji se bori protiv iritacija i akni istovremeno, dok redukuje sjaj i osetljivost kože -  Uklanja bubuljice do 45% za dve nedelje   AKTIVNI SASTOJCI: -  Retino..
5.369,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!ADVANCED ACTIVE RADIANCE SERUMSerum ˝Blistavi zrak˝, 30 mlObnavlja kožu i omogućava mladalački ten. Poboljšava prosvetljenost kože i blistavost do 60% za manje od jedne nedelje.Pojedinačni rezultati mogu da var..
10.499,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! ADVANCED BLEMISH & WRINKLE REDUCER Anti-age serum za masnu kožu, 30 mlKlinički je dokazano da redukuje akne i umanjuje bore. Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore i otvara zapu&scar..
5.120,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Brzodelujući tretman za redukciju mitesera i čišćenje pora u dva koraka SADRŽI:  Reduktor mitesera (Blackhead Remover) 50g čistač pora (Pore Refining Sealer) 15 ml&nbs..
6.050,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Serum protiv akni i masne kože, 50 ml  Redukuje akne i ožiljke od akni, umanjuje crvenilo i masnoću kože. Klinički je dokazano da su 96% korisnika imali čistiju kožu za samo 72 sata nakon upotrebe.Razlaže povr&scaro..
4.899,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Komplet protiv akni i za masnu kozu  Gel za čišćenje masne i kože sa aknama-45ml Serum protiv akni i masne kože -24ml Krema za odstranjivanje akni sa brzim efektom - 7.5ml Nemasna krema za kontrolu lučenj..
5.250,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Komplet protiv akni i za masnu kozuGel za čišćenje masne i kože sa aknama-45ml Serum protiv akni i masne kože -23ml  Nemasna krema za kontrolu lučenja sebuma sa efektom reduk..
3.200,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Krema za odstranjivanje akni sa brzim efektom, 15 ml Klinički je dokazano da kod 92% korisnika redukuje akne za samo 3 dana upotrebe, ako se koristi zajedno sa Acne Complex proizvodima. Ciljana nega kože. Om..
2.100,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!# SPREJ ZA KOŽU SKLONU AKNAMA #DEJSTVO I REZULTATI: -  Revolucionarni  sprej funkcioniše multidirekciono i sprečava pojavu akni na nepristupačnim mestima -  Sadrži antibakterijske sastojke koji č..
4.515,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)