Apotekaonline
Korpa

Ziaja med -30% do 30.06.2023.

Brend: ZIAJA
ZIAJA MED DNEVNA KREMA PROTIV BORA 50ml
Ziaja Med Dnevna krema protiv bora je antioksidativna hidratantna dnevna krema sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ za smanjenje bora. Savršeno za kožu sa vidljivim borama i pigmentacionim mrljama, lišenu zdravog izgleda i mladalačkog sjaj..
1.396,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED DNEVNA KREMA ZA LICE PROTIV HIPERPIGMENTACIJE SPF 20, 50ml
Ziaja Med Dnevna krema za lice protiv hiperpigmentacija SPF 20 je emulzija za posvetljivanje, preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Sprečava i osvetljava tamne fleke, posebno na licu, vratu i dekolteu. Reguliše proizvodnju melanina. Izjedna..
1.292,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED DUBOKO REGENERIŠUĆE KOĆNA KREMA PROTIV BORA 50ml
Ziaja Med Duboko regenerišuća noćna krema protiv bora je antioksidativna regenerativna noćna krema sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ kao smanjenje bora. Savršeno za kožu sa vidljivim borama i pigmentacionim mrljama, lišenu zdravog izgle..
1.396,00 RSD
ZIAJA MED GEL ZA ČIŠĆENJE LICA PROTIV NESAVRŠENOSTI
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED GEL ZA ČIŠĆENJE LICA PROTIV NESAVRŠENOSTI
Ziaja Med Gel za čišćenje lica protiv nesavršenosti je aktivni gel za čišćenje lica bez parfema za tinejdžere i odrasle. Pomaže u smanjenju sebuma i otpušava pore. Normalizuje aktivnost lojnih žlezda. Umiruje lezije akni. Održava optimalnu vlažnost. Čini kožu glatkom i obnvlja prirodni pH kože.Pakov..
570,00 RSD 760,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED KOREKTOR ZA TAMNE FLEKE 15ml
Ziaja Med Korektor za tamne fleke 15 mlGel – krema za lokalnu upotrebu sa koncentrisanom aktivnošću posvetljivanja preporučuje se za kožu sa pigmentacionim mrljama izazvanim suncem, trudnoćom i starenjem kože.Pakovanje: 15ml..
927,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED KREMA PROTIV AKNI 50ml
Ziaja Med Krema protiv akni je lagana krema protiv akni, bez parfema, za tinejdžere i odrasle. Inhibira aktivnost enzima 5a- reduktaze. Normalizuje aktivnost lojnih žlezda. Ubrzava eksfolijaciju stratum corneum-a (sloj kože). Smanjuje stvaranje mitesera. Umiruje preosetljivu kožu.Pakovanje: 50ml..
927,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED KREMA PROTIV BORA SPF 50+
Ziaja Med Krema protiv bora SPF 50+ je hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za suvu, zrelu kožu, sa promenama boje. Preporučuje se i za osetljivu kožu sklonu opekotinama od sunca i fotoalergijama. Može se koristiti tokom dermatoloških tretmana i nakon tretmana estetske medicine. ..
1.240,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED LOSION ZA TELO ZA ATOPIČNU KOŽU
Ziaja Med Losion za telo za atopičnu kožu je hranljivi losion za telo sa umirujućim, zaštitnim i hidratantnim svojstvima. Preporučuje se za atopičnu kožu sklonu iritaciji, jakom svrabu i preosetljivoj na alergene. Obnavlja prirodnu hidrolipidnu barijeru epidermisa. Omekšava, vlaži i smanjuje suvoću ..
1.240,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED MATIRAJUĆA KREMA SPF 50+, 50ml
Ziaja Med Matirajuća krema je hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za masnu i kombinovanu kožu, sklonu aknama, sa diskoloracijom. Može se koristiti tokom dermatoloških tretmana i nakon tretmana estetske medicine. Sprečava opekotine od sunca i promenu boje kože. Ostavlja nevidljiv..
1.240,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED NOĆNA KREMA ZA LICE PROTIV HIPERPIGMENTACIJA 50ml
Ziaja Med Noćna krema za lice protiv hiperpigmentacija je emulzija za osvetljavanje sa aktivnošću protiv bora preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama izazvanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Sprečava i osvetljava tamne fleke, posebno na licu, vratu i dekolteu. Reguliše proizvodnju mel..
1.135,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED PHYSIODERM BALZAM ZA TELO 40ml
Ziaja Med Physioderm balzam za telo je bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Nadoknađuje nedostatak fizioloških komponenti..
1.135,00 RSD
Brend: ZIAJA
ZIAJA MED PHYSIODERM DNEVNA/NOĆNA KREMA 50ml
Ziaja Med Physioderm dnevna/noćna krema je bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Ne remeti kontinuitet lipidnog sloja epid..
1.292,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)