Apotekaonline
Korpa

Mixa Baby

Mixa Baby
Brend: OSTALO
Poseban sastav koji sadrži micelarne čestice pomoću kojih lako otklanja nečistoće sa kose bez trljanja. Bogata pena se lako ispira. Kosa se ne mrsi, mekana je i blista od zdravlja, mirišući nežno i čisto.Blaga formula:Formulisano sa minimalnim rizikom od alergija Testirano pod de..
313.00 RSD
Brend: OSTALO
Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula bogata uljima skuplja i odstranjuje nečistoće bez potrebe za trljanjem. Ulje badema sa negujućim svojstvima, hidrirajući glicerin i vitamin E štite kožu od negativnih spoljašnjih faktora. Koža ostaje besprekorno čista i meka.Blaga formula: ..
343.00 RSD
Brend: OSTALO
Bez alkohola i bez parabena.Obogaćena "cold kremom", specijalnom mešavinom ulja i voskova koji hidriraju i štite bebinu kožu. Ostavlja kožu hidriranom i mekom nakon svake upotrebe.Blaga formula:Umanjuje rizik od pojave alergijske reakcije Dermatološki ..
368.00 RSD
Brend: OSTALO
Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula obogaćena glicerinom nežno čisti i u isto vreme hidrira bebinu kožu. Daje koži mekoću, prijatnost i svežinu.Blaga formula:Formulisano sa minimalnim rizikom od alergija Testirano pod dermatološkim i oftamološkim nadzorom Toliko je blag..
343.00 RSD
Brend: OSTALO
Popust: 15%Akcija traje dok traju zalihe.Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula obogaćena lipidima formira debelu kremastu zaštitnu barijeru, štiteći bebinu kožu od iritirajućeg urina i stolice. Pantenol i glicerin pomažu pri regeneraciji i hidrataciji kože kako bi umanj..
368.00 RSD
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)