Apotekaonline
Korpa

Mixa Baby

Mixa Baby
Brend: OSTALO
MIXA BABY BLAGO MLEKO ZA ČIŠĆENJE
Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula bogata uljima skuplja i odstranjuje nečistoće bez potrebe za trljanjem. Ulje badema sa negujućim svojstvima, hidrirajući glicerin i vitamin E štite kožu od negativnih spoljašnjih faktora. Koža ostaje besprekorno čista i meka.Blaga formula: ..
343,00 RSD
Brend: OSTALO
MIXA BABY UMIRUJUĆA VODICA ZA ČIŠĆENJE BEZ ISPIRANJA
Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula obogaćena glicerinom nežno čisti i u isto vreme hidrira bebinu kožu. Daje koži mekoću, prijatnost i svežinu.Blaga formula:Formulisano sa minimalnim rizikom od alergija Testirano pod dermatološkim i oftamološkim nadzorom Toliko je blag..
343,00 RSD
Brend: OSTALO
MIXA BABY BLAG MICELARNI ŠAMPON ZA BEBE
Poseban sastav koji sadrži micelarne čestice pomoću kojih lako otklanja nečistoće sa kose bez trljanja. Bogata pena se lako ispira. Kosa se ne mrsi, mekana je i blista od zdravlja, mirišući nežno i čisto.Blaga formula:Formulisano sa minimalnim rizikom od alergija Testirano pod de..
313,00 RSD
Brend: OSTALO
MIXA BABY HIDRATANTNA KREMA ZA LICE I TELO BOGATA LIPIDIMA
Bez alkohola i bez parabena.Obogaćena "cold kremom", specijalnom mešavinom ulja i voskova koji hidriraju i štite bebinu kožu. Ostavlja kožu hidriranom i mekom nakon svake upotrebe.Blaga formula:Umanjuje rizik od pojave alergijske reakcije Dermatološki ..
368,00 RSD
Brend: OSTALO
MIXA BABY ZAŠTITNA KREMA ZA POVINJE
Popust: 15%Akcija traje dok traju zalihe.Bez alkohola i bez parabena.Blaga formula obogaćena lipidima formira debelu kremastu zaštitnu barijeru, štiteći bebinu kožu od iritirajućeg urina i stolice. Pantenol i glicerin pomažu pri regeneraciji i hidrataciji kože kako bi umanj..
368,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)