Apotekaonline
Korpa

Hidratacija i zaštita

Hidratacija i zaštita
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Brzodelujući tretman za redukciju mitesera i čišćenje pora u dva koraka SADRŽI:  Reduktor mitesera (Blackhead Remover) 50g čistač pora (Pore Refining Sealer) 15 ml&nbs..
6.050,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Bezuljna krema za hidrataciju i zaštitu kože sa narom, 50 ml Pruža maksimalnu hidrataciju i zaštitu. Vraća koži gipkost i omekšava je. Štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka.Pobolj&scaron..
3.744,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Nemasna krema za kontrolu lučenja sebuma sa efektom redukcije sjaja kože, 50 ml Za sve tipove kože, naročito masne i aknozne kože. Klinički je dokazano da smanjuje sjaj kože 8 sati nakon nanošenja. Omogućava snažnu z..
4.610,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Bezuljna emulzija za hidrataciju kože, 50 ml Izuzetno je bogatog sastava, ova krema omogućava dugotrajnu hidrataciju kod svih tipova kože. Oil fee (bez ulja) je. Poboljšava teksturu kože, umanjuje proširene po..
4.420,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)