Apotekaonline
Korpa

Inhalatori

Inhalatori
Brend: PIC SOLUTION
PIC MISS BIBIPIC MISS BIBI inhalator predstavlja uredjaj za aerosol terapiju dizajniran i proizveden po najsavremenijoj tehnologiji. Predstavlja medicinsko sredstvo druge a kategorije , koji pretvara lek iz tečnog u gasovito stanje, tako da on može direktno prodirati u disajne puteve.Zahvaljuj..
7.000,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Air family tip IIa medicinski uređaj, pretvara tečni lek u obliku aerosol spreja, koji se direktno ubrizgava u respiratorni trakt (disajne puteve). Koristeći komoru (sa bočnim protokom) lek lakše prodire u respiratorni trakt, zahvaljujući optimalnoj veličini aerosol čestica. Bočni protok zn..
6.679,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Solution Mr Pingui je nova oprema kompresorskog inhalatora sa atraktivnim dizajnom u obliku pingvina za efektivne i zabavne aerosol terapije za decu i majke. Mr Pingui je karakterističan po svom atraktivnom dizajnu, ali i po efektivnosti i brzini terapeutskih seansi. On nudi brzu inhalaciju &nda..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Air Twist kompresorski inhalator Vam zahvaljujući rotacionom sistemu omogućava slobodu pokreta tokom tretmana. Isporučuje se sa 2-u-1 Air Soft maskom, i za odrasle i za decu.dužina cevi: 1m primarni napon: 230V frekvencija: 50Hz snaga: 130VA..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PIC AirProjet Inhalator je brz i efikasan ultrazvučni inhalator. PiC Solution ultrazvučni inhalator Air Projet raspršuje istu količinu leka kao i kompresorski inhalator za duplo kraće vreme i mnogo je tiši od običnog inhalatora. Ovo ga čini posebno pogodnim za decu. Dizajn Air Projet-a..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)